ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κρυφή ζωή της συζύγου αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό της

Οι φωτογραφίες που ανακάλυψε

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΔΕΚ 06, 2023

Η κρυφή ζωή της συζύγου αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό της
pexels
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μόλι Μπρόντακ, γνωστή συγγραφέας και καθηγήτρια πανεπιστημίου στην Ατλάντα, αυτοκτόνησε στις 8 Μαρτίου 2020, σε ηλικία 39 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σύζυγός της εμφανώς σοκαρισμένος βρισκόταν σε σοκ τις πρώτες εβδομάδες μετά την αυτοκτονία.

Όταν πέρασε ο καιρός αποφάσισε να προσπαθήσει να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, άρχισε να μαζεύει πράγματα από το σπίτι, εργαζόταν λίγες ώρες την ημέρα, έβγαινε για περπάτημα, ότι χρειαζόταν για να οδηγήσει την σκέψη του κάπου αλλού.

Το ζευγάρι ήταν γνωστό τους κύκλους των συγγραφέων και όλοι μιλούσαν για το πόσο ταιριαστό ζευγάρι είναι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017, στην κορυφή του βουνού Arabia, μισή ώρα μακριά από το σπίτι τους. Ήταν μια απλή και σε στενό κύκλο τελετή: η νύφη και ο γαμπρός και οι μητέρες τους.

Κανείς δεν περίμενε ότι η Μόλι θα έδινε τελος στη ζωή της. 

Όταν πέρασαν εβδομάδες και ο σύζυγός της αποφάσισε να ψάξει φωτογραφίες στο κινητό της για να τις χρησιμοποιήσει σε μια τελετή που θα οργάνωνε για τη μνήμη της, τότε ανακάλυψε τη διπλή ζωή που είχε.Βρήκε εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία είχαν αποσταλλεί σε νεαρούς άνδρες, φωτογραφίες με στολές και ερωtικά αξεσουάρ και βίντεο που προσποιούνταν ότι ήταν νεαρή και "αθώα".

Βρήκε sms που έλεγαν που γινόταν οι συνερεύσεις, και δεκάδες διευθύνσεις από σπίτια νεαρών μαθητών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb