ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τουρκική ταινία που είναι στην κορυφή του ελληνικού Netflix

Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΔΕΚ 01, 2023

Η τουρκική ταινία που είναι στην κορυφή του ελληνικού Netflix
@Netflix.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι περίεργο λοιπόν που είναι πολλοί Έλληνες που δεν θέλουν να ακούσουν για Τούρκους, αλλά κάθε φορά που βγαίνει κάτι νέο από τους γείτονες στο Netflix, πάντα πάει ψηλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως και η τελευταία ταινία του Netflix, με τίτλο «Τελευταία αναγγελία για Κωνσταντινούπολη». Μετά από παύση 13 ετών, το αγαπημένο ζευγάρι της επιτυχημένης τουρκικής σειράς «Aşk-ı Memnu», Beren Saat και Kıvanç Tatlıtuğ, συναντιούνται τυχαία στο αεροδρόμιο και περνούν μια ημέρα στη Νέα Υόρκη που όλοι μάλλον θα ζηλεύαμε.

Η νέα Υόρκη, η ξένη χώρα, το δέσιμο των δυο ηθοποιών, δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα και αν και η ταινία δεν αποφεύγει τις κοινοτυπίες, καταφέρνει να κατασκευάσει μια ιστορία που σε πείθει να ονειρευτείς κι εσύ πως μπορείς να τη ζήσεις, αλλά και να την αναπολείς.

Για No1 είναι λίγο too much, αλλά είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν ένα διαφορετικό σκεπτικό από αυτά που έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους ταινίες. Φυσικά η Αμερική βάζει το χεράκι της, αλλά όχι στο 100%. Έτσι κι αλλιώς, είναι ένα όμορφο και παθιασμένο ταξίδι. Τι καλύτερο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb