ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ταινία του Netflix που σε βάζει στον κόσμο της φαρμακοβιομηχανίας

Το άρθρο που έγινε βιβλίο και τώρα ταινία

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΝΟE 15, 2023

Η ταινία του Netflix που σε βάζει στον κόσμο της φαρμακοβιομηχανίας
@imdb.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα άρθρο των New York Times για ένα σκάνδαλο στη φαρμακοβιομηχανία έγινε βιβλίο και τώρα ταινία. Το Νetflix φαίνεται πως επενδύει σε τέτοιες ιστορίες συχνά και μετατρέπει διάφορα σκάνδαλα σε ντοκιμαντέρ, σειρές αλλά και ταινίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η συγκεκριμένη ονομάζεται Pain Hustlers και έχει να κάνει με μια φιλόδοξη γυναίκα που θα έχει μια ευκαιρία να ανελιχθεί στις πωλήσεις φαρμάκων, αλλά το ερώτημα είναι μέχρι που θα μπορέσει να φτάσει ώστε να κάνει επιτυχία ένα νέο φάρμακο.

Η Emily Blunt στον πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ταινία. Ο Andy Garcia είναι όπως πάντα σταθερός, αλλά η μεταφορά της ιστορίας σε κινηματογραφικά πλαίσια μπάζει λίγο και όχι μόνο ερμηνευτικά. Γιατί δεν φαίνεται ολοκληρωμένη η προσπάθεια.

Το σκάνδαλο έχει ενδιαφέρον και μας μαθαίνει τι μπορεί να συμβεί στον κόσμο της φαρμακοβιομηχανίας, όταν μπλέκει μαζί της η λέξη εμπόριο. Δεν πρόκειται για μια ταινία που διεκδικεί δάφνες ποιότητας, μάλλον και οι πρωταγωνιστές της το γνωρίζουν αυτό, αλλά είναι μια καλή επιλογή για όσους θέλουν να μάθουν κάποια πράγματα για το αντικείμενο της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb