ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία των θρυλικών θρησκευτικών κειμηλίων που θα σε κάνει να κολλήσεις

Υπάρχουν μερικές συγκλονιστικές ιστορίες πίσω από αυτά

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΝΟE 07, 2023

Η ιστορία των θρυλικών θρησκευτικών κειμηλίων που θα σε κάνει να κολλήσεις
@Netflix.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα θρησκευτικά κειμήλια είναι για τους πιστούς κάτι πολύ περισσότερο από απλά αντικείμενα. Είναι τα σύμβολα της πίστης τους. Για αυτούς είναι ιερά και το μυστήριο που τα περικλείει, τα κάνει ακόμα πιο σημαντικά για τους ίδιους, τόσο που μπορούν να ταξιδέψουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να τα δουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα μίνι σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο Mysteries of Faith, εξερευνά τα μυστικά γύρω από τα πιο θρυλικά κειμήλια του χριστιανισμού. Το Ιερό Δισκοπότηρο, το ακάνθινο στέφανο, τον Τίμιο Σταυρό της Βραζιλίας κ.α., των οποίων η αναζήτηση αλλά και όλη η κουβέντα που έχει γίνει γύρω από αυτά τα έχει μετατρέψει σε θησαυρούς ανεκτίμητης αξίας.

Οι ιστορίες τους είναι η μια πιο ενδιαφέρουσα από την άλλη, σε μια αφήγηση που σου κόβει πολλές φορές την ανάσα και σε βάζει στη θέση να ανησυχήσεις για κάτι που ούτε ήξερες πως υπάρχει. Οι άνθρωποι τους φέρονται σαν να κατέχουν μια θεϊκή δύναμη ή τα ψάχνουν με τέτοιο ζήλο που μπορεί να αφιερώσουν όλη τη ζωή τους σε αυτό.

Η σειρά του Netflix θα σε κάνει πραγματικά να κολλήσεις και φυσικά εννοείται ότι θα μάθεις συγκλονιστικές ιστορίες που πάντα έχουν ενδιαφέρον. Αν λοιπόν είσαι λάτρης είτε της ιστορίας, είτε των θρησκευτικών κειμηλίων, είτε των ντοκιμαντέρ, τότε θα την λατρέψεις και δεν θα θες να τελειώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb