ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο «Loki» της Marvel στο Disney+ είναι όλα τα λεφτά

Αξίζει και με το παραπάνω

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 26, 2023

Ο «Loki» της Marvel στο Disney+ είναι όλα τα λεφτά
Disney+
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αργήσαμε λίγο αλλά το πήραμε χαμπάρι και τώρα που βγαίνει με ένα επεισόδιο την εβδομάδα η δεύτερη σεζόν, απλά ανυπομονούμε. Το «Loki» της Marvel στο Disney+ είναι απλά όλα τα λεφτά. Και σαν παραγωγή και σε εξέλιξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η σύνδεση που υπάρχει με τους ήρωες της Marvel από το Cinematic Universe είναι ήδη μεγάλη και δεν είναι δύσκολο να βρεις κίνητρο να σε συνεπάρει η ιστορία τυ Loki που από την πρώτη στιγμή είχε το δικό του κοινό.

Ξεκινά από τη σκηνή της απόδρασης του loki από το Endgame, δημιουργώντας ένα παρακλάδι στο πολυσύμπαν. Χαοτικά και σημαντικά, η σειρά παίζει με τον χρόνο και την αποκατάστασή του. Μας δίνει στοιχεία για το τι θα δούμε στις ταινίες που κυκλοφόρησαν μετά από αυτό και γενικότερα είναι ένα ακλόνητο κομμάτι του σύμπαντος της Marvel που όλοι έχουμε αγαπήσει.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σειρές που θα δεις στο Disney+ αλλά και γενικότερα, μια από τις καλύτερες που κυκλοφορούν εκεί έξω. Αν θες λοιπόν να δεις τη δεύτερη σεζόν, δες την πρώτη γρήγορα, αλλά αν βαριέσαι να περιμένεις κάθε εβδομάδα για το επόμενο, τότε δες τη με το πάσο σου. Αξίζει και με το παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb