ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η νέα ταινία του Netflix είναι η έννοια του θρίλερ

Αξίζει να το δείτε

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 22, 2023

Η νέα ταινία του Netflix είναι η έννοια του θρίλερ
@Netflix.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα θρίλερ είναι ένα αγαπημένο είδος ταινιών, ιδιαίτερα αν πρόκειται για αστυνομικά θρίλερ, με δράση, περιπέτεια και μυστήριο. Μια τέτοια ταινία είναι και η νέα ταινία του Netflix που βρίσκεται ήδη στις top επιλογές του κοινού. Το «Reptile» λοιπόν είναι μια πολύ καλή επιλογή για την έννοια του θρίλερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζει πολλές παρελθοντικές ταινίες και σειρές, κυρίως στην νουάρ ατμόσφαιρά του. Τρεις ντετέκτιβ ερευνούν την υπόθεση της δολοφονίας μιας μεσίτριας και έχουν τρεις υπόπτους. Τον σύντροφό της, τον πρώην άντρα της και έναν εχθρό του συντρόφου της. Συνέχεια μπλέκονται όμως πρόσωπα που περιπλέκουν την κατάσταση.

Μπορεί η ταινία να αρχίζει λίγο απότομα αλλά σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της και μέσα από την σκοτεινή της ατμόσφαιρα σου δίνει όλα όσα σου υπόσχεται, όχι με breakthrough τρόπο, αλλά σίγουρα με έναν τρόπο που ξέρει πως να παραμείνει αξιοπρεπής και ενδιαφέρον.

Με σημαντικό cast και με έναν Benicio Del Torro να αποτελεί πάντα την εγγύηση, η ταινία «Reptile» είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις του είδους αλλά και όσους θέλουν να δουν μια ταινία μυστηρίου το βράδυ στο σπίτι τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb