The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
#TiNaDeis: Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, σειρές για Ισραήλ και Παλαιστίνη και ο Λουπέν

2 σειρές για να καταλάβεις τι συμβαίνει ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη

Η κινηματογραφική κάμερα προσπαθεί να αποτυπώσει τη σκληρή πραγματικότητα

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΟΚΤ 10, 2023

2 σειρές για να καταλάβεις τι συμβαίνει ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη
screenshot
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΜΜΕ και social media με καταιγισμό εικόνων και πληροφοριών προσπαθούν να εξηγήσουν τι πραγματικά συμβαίνει στη περιοχή της Γάζας, χωρίς να αποτυπώνουν την πλήρη αλήθεια. Στο παιχνίδι αυτό φυσικά ενσωματώθηκαν και το σινεμά και η τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεκάδες ταινίες και σειρές διαδραματίζονται στη πολύπαθη περιοχή του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, αλλά εμείς ξεχωρίσαμε δύο.

SPY

Η δεκαετία του 1960 είναι μια περίοδος που διαμόρφωσε το καθεστώς που υπάρχει σήμερα στη περιοχή. Συρία και Ισραήλ παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στις εξελίξεις.

Στη σειρά SPY παρακολουθούμε τη ζωή ενός πραγματικού προσώπου του Eli Cohen που ήταν κατάσκοπος που ζούσε στη Συρία.

Κατάφερε να αναρριχηθεί στα υψηλά στρώματα της Συρίας και να τοποθετηθεί σε καίριες θέσεις με σκοπό να τροφοδοτεί με πληροφορίες τη Μοσάντ.

Η κόρη και η γυναίκα του πραγματικού Cohen διαφώνησαν με τον τρόπο που παρουσιάστηκε ο κατάσκοπος.

Βlackspace

Στην εκπληκτική σειρά Blackspace παρακολουθούμε τι συμβαίνει όταν ένα πρωί εισβάλλουν σε ένα σχολείο και σκοτώνουν 4 μαθητές σε μια μικρή πόλη του Ισραήλ, οπλισμένοι άνδρες με μάσκες μονόκερου.

Η σειρά είναι γυρισμένη αριστουργηματικά και σου μεταφέρει το κλίμα τρόμου, που επικρατεί και τα συναισθήματα ανθρώπων που στη πραγματικότητα δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και θα μπορούσαν να ζούνε αρμονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb