ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάτι «τρέχει» μεταξύ του Τσιτσιπά και της Μπαντόσα;

Τι έχει συμβεί με τον Έλληνα τενίστα και την Πάουλα Μπαντόσα;


Δημοσίευση ΣΕΠΤ 25, 2023

Κάτι «τρέχει» μεταξύ του Τσιτσιπά και της Μπαντόσα;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα; Τι συμβαίνει με τον Ελληνα τενίστα και την Ισπανίδα;

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο συμπατριώτης μας και η πανέμορφη Ισπανίδα τενίστρια δεν είναι πλέον ζευγάρι. Μια φήμη που αναπτύχθηκε μετά την απόφασή τους να διαγράψουν όλες τις φωτογραφίες που είχαν στο κοινό τους προφίλ στο Instagram (tsitsidosa).

Εκεί ανέβαζαν φωτογραφίες από τις διακοπές τους, αλλά και από την καθημερινότητά τους. Όμως, εάν μπει κάποιος πλέον στο συγκεκριμένο προφίλ δεν βλέπει καμία φωτογραφία. Κανένα story. Κανένα reel.

Τι συνέβη; Χώρισαν και αποφάσισαν να σβήσουν τις κοινές τους φωτογραφίες; Κανείς δεν ξέρει. Όμως, η απόφασή τους να προχωρήσουν σε ολικό… delete έχει δημιουργήσει έντονη φημολογία περί χωρισμού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Πάουλα Μπαντόσα τις τελευταίες ημέρες ήταν στην Ελλάδα και μάλιστα βρισκόταν στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά στους αγώνες που έδωσε στο Καλλιμάρμαρο με την εθνική μας ομάδα για το Davis Cup.

Η Ισπανίδα, πάντως, έχει φύγει πλέον από την Ελλάδα. Είναι στο εξωτερικό (σ.σ άγνωστη τοποθεσία) και μάλιστα πριν από λίγες ώρες δείπνησε με την καλή της φίλη, Αρίνα Σαμπαλένκα. Οι δύο τους ανέβασαν και φωτογραφίες στα προφίλ τους.

Δείτε το κενό προφίλ «Tsitsidosa»

Και τις φωτογραφίες της Μπαντόσα με την Σαμπαλένκα:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝗔𝗥𝗬𝗡𝗔 𝗦𝗔𝗕𝗔𝗟𝗘𝗡𝗞𝗔 🐯🎾❤️ (@sabalenka_aryna)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb