ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταινίες στην τηλεόραση: Καρέ της δράσης και μια αληθινή ιστορία μιας ιδιοφυΐας

Από 11/9 έως 17/9

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 11, 2023

Ταινίες στην τηλεόραση: Καρέ της δράσης και μια αληθινή ιστορία μιας ιδιοφυΐας
@Richard Blanshard/IFC
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Law Abiding Citizen - The Whole Truth - The Mule - Taken - The Man Who Knew Infinity - Aquaman - Οι Τεμπέληδες της Εύφορης Κοιλάδας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δευτέρα 11/9

Law Abiding Citizen (Ant1) 22.00

O Clyde Shelton είναι ένας καλός οικογενειάρχης του οποίου η γυναίκα και η κόρη δολοφονούνται άγρια κατά τη διάρκεια μιας ληστείας στο σπίτι τους.
Όταν οι δολοφόνοι συλλαμβάνονται, την υπόθεση αναλαμβάνει ο Nick Rice, ένας φιγουρατζής εισαγγελέας. Ο Nick προτείνει σε έναν από τους υπόπτους μια ελαφριά ποινή, με αντάλλαγμα να καταθέσει εναντίον του συνενόχου του.
Δέκα χρόνια μετά εκείνος βρίσκεται νεκρός. Ο Shelton παραδέχεται ότι τον σκότωσε και στέλνει τελεσίγραφο στον Nick. Ή θα διορθώσει την αδικία ή παίκτες - κλειδιά στην υπόθεση θα βρεθούν νεκροί.

Τρίτη 12/9

The Whole Truth (Star) 22.00

Ένα δικαστικό θρίλερ με τον Keanu Reeves στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένας 17χρονος κατηγορείται ότρι σκότωσε τον πλούσιο πατέρα του και ένας δικηγόρος μαζί με την βοηθό του αναλαμβάνουν την υπεράσπισή του και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στην απόλυτη αλήθεια.

Τετάρτη 13/9

The Mule (Star) 22.00

Για μια ακόμα φορά ο Κλιντ Ίστγουντ σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε μια ταινία που δύσκολα θα σε αφήσει ασυγκίνητο. Ένας 80χρονος έχει οικονομικά προβλήματα και βρίσκει μια δουλειά ως οδηγός. Ωστόσο στην πραγματικότητα μεταφέρει ναρκωτικά για το μεξικανικό καρτέλ, στου οποίου την ιεραρχία ανεβαίνει πολύ γρήγορα. Ωστόσο όταν βρεθεί στο στόχαστρο των αρχών, θα κινδυνεύσει και από αυτές αλλά και από το καρτέλ. Απλά Κλίντ Ίστγουντ...

Πέμπτη 14/9

Taken (Ant1) 22.45

Ένας πράκτορας είναι υπερπροστατευτικός με την κόρη του αλλά την αφήνει να πάει εκδρομή στο Παρίσι. Εκεί ένα κύκλωμα θα την απαγάγει και ο πατέρας της θα ταξιδέψει στο παρίσι για να τα βάλει με όλου και όλα ώστε να τη σώσει.

Παρασκευή 15/9

The Man Who Knew Infinity (ΕΡΤ2) 22.00

Ένας νέος είναι ιδιοφυϊα στα μαθηματικά και φέρνει την επανάσταση στον κλάδο, βάζοντας τα με την όχι και τόσο εύκαμπτη ακαδημαϊκή κοινότητα. Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα της ιστορίας του Srinivasa Ramanujan.

Σάββατο 16/9

Aquaman (Star) 22.50

H DC Comics μας συστήνει τον Aquaman, τον οποίον βρήκε στο πρόσωπο του Jason Momoa. Ο διάδοχος του θρόνου του βυθού έχει γεννηθεί στη γη, ωστόσο τώρα καλείται να ακολουθήσει το περωμένο του, να αποσοβήσει έναν πόλεμο και να μάθει αν μπορεί να γίνει τελικά βασιλιάς όλων των υποθαλλάσιων πλασματων.

Κυριακή 17/9

Οι Τεμπέληδες της Εύφορης Κοιλάδας (ΕΡΤ2) 22.40

Ελληνική σουρεαλιστική ταινία από τον σκηνοθέτη Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ένας πατέρας και οι τρεις γιοι του αποτραβιούνται, μαζί με την υπηρέτριά τους, στην αρχοντική έπαυλη που μόλις κληρονόμησαν. Η οκνηρία, η χαλαρότητα και τέλος ο ύπνος διαβρώνουν σταδιακά όλα τα μέλη αυτής της συμβολικά προσδιορισμένης αστικής οικογένειας, με εξαίρεση την υπηρέτρια, μοναδικό θετικό πρόσωπο σ’ ένα βασίλειο ζωντανών - νεκρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb