ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκύλος το έσκασε από το σπίτι του για να δει live τους... Metallica

Κάθισε σε θέση και απόλαυσε τη συναυλία

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΣΕΠΤ 04, 2023

Σκύλος το έσκασε από το σπίτι του για να δει live τους... Metallica
@twitter.com/Metallica
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η παγκόσμια περιοδεία των Metallica «M72», συνεχίζεται και έχει τεράστια επιτυχία. Και όπως φαίνεται όχι μόνο σε ανθρώπους αλλά και σε τετράποδα κατοικίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην πρώτη από τις δυο συναυλίες τους στο «SoFi Stadium», στο Ίνγκλγουντ της Καλιφόρνια, βγήκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους, όχι μόνο για τους χιλιάδες ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί, αλλά και για έναν σκύλο, ο οποίος το έσκασε από το σπίτι του και έκατσε στις κερκίδες για να δει το live.

Το τετράποδο ονομάζεται Storm και για κάποιον λόγο ξέφυγε από τους ιδιοκτήτες του και μπήκε στο στάδιο. Και όχι μόνο αυτό, αλλά έπιασε και μια θέση στις κερκίδες, απολαμβάνωντας τις επιτυχίες των Metallica.

Η εικόνα όπως ήταν αναμενόμενο έγινε viral, με τους Metallica μάλιστα να κάνουν μια χιουμοριστική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο X. «Ίσως ακούσατε ότι ένας τετράποδος φαν μας, βρέθηκε στη συναυλία μας. Η Storm το έσκασε από ένα σπίτι κοντά στο στάδιο και μπήκε στη συναυλία μόνη της.

Μετά από μια γεμάτη νύχτα που πέρασε με την οικογένεια των Metallica, η Storm επανενώθηκε με την πραγματική οικογένειά της την επόμενη ημέρα. Πέρασε πολύ όμορφα ακούγωντας αγαπημένα της τραγούδια, όπως τα “Barx Æterna,” “Master of Puppies,” και“The Mailman That Never Comes”. Κι ανα αναρωτιέστε, όχι. Σίγουρα δεν πρέπει να φέρετε τους τετράποδους φίλους σας στην παγκόσμια περιοδεία #M72. Αλλά αυτό το σκυλί σίγουρα είχε μια τέλεια ημέρα»...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb