Celebs

Ντέμι Μουρ: Η ηθοποιός κάνει ηλιοθεραπεία και εμείς μπαίνουμε για κρύο ντουζ...

Εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά...

Ντέμι Μουρ: Η ηθοποιός κάνει ηλιοθεραπεία και εμείς μπαίνουμε για κρύο ντουζ...

Η Ντέμι Μουρ μπορεί να είναι 60 ετών, αλλά δεν μοιάζει ούτε με… 30. Η χολιγουντιανή σταρ ανέβασε στο Instagram της δυο φωτογραφίες και ένα βίντεο με αφορμή την 4η Ιουλίου.

Στο ένα στιγμιότυπο η ηθοποιός ποζάρει στον φακό φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι ενώ στο βίντεο έχει ανέβει σε ένα μεγάλο στρώμα μέσα σε μια λίμνη και χοροπηδάει.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια για την καλλίγραμμη σιλουέτα της πέφτουν βροχή.


Όπως μάλιστα έχει δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να ξεπεραστούν οι κανόνες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φορούν οι γυναίκες μετά από μια ορισμένη ηλικία.

«Δεν θέλουμε να φαινόμαστε γριές ή να μην αισθανόμαστε σέξι. Να μην προσδιορίζομαι από έναν αριθμό αλλά από την εμπειρία μου», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, η Ντέμι Μουρ.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε

Πηγή: www.protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το «καυτό» twerking σε πάρτι για την 4η Ιουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ CELEBS

00:00