The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Καλοκαιρινές συναυλίες, Flash και... σeξι σκηνές News Room

5 συναυλίες που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις αυτό το καλοκαίρι

Για κανέναν λόγο...

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 14, 2023

5 συναυλίες που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις αυτό το καλοκαίρι
@highpriority.gr

Το καλοκαίρι είναι για πολλούς η περίοδος για μπάνια και για εκδρομές. Για άλλους πάλι, είναι η περίοδος που κοιτάνε με προσοχή το καλεντάρι, ώστε να πάνε σε όσες περισσότερες συναυλίες μπορούν.

Και φέτος, το ελληνικό καλοκαίρι έχει πολλές επιλογές σε συναυλίες για όλα τα γούστα. Εμείς επιλέξαμε 5 από αυτές και σας λέμε ότι θα είμαστε εκεί, ελπίζοντας να μας κάνετε παρέα.

Ghost (+Rotting Christ, Candlemass, Typhus) - 25 Ιουνίου ΟΑΚΑ

Την ημέρα των εκλογών, εμείς θα επιλέξουμε να μην δούμε τα αποτελέσματα και να πάμε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις να ακούσουμε σκανδιναβικό μέταλ. Νομίζω είναι καλύτερα έτσι.

Robbie Williams (+ James Bay, Mika, Jonathan Jeremiah, Leon of Athens) - 1 Ιουλίου Terra Vibe Park

Ο άνθρωπος που για κάποια εποχή υπήρξε η σανίδα σωτηρίας της βρετανικής pop μουσικής, δεν μπορεί να χαθεί, γνωρίζοντας μάλιστα ότι στις live εμφανίσεις του είναι εκρηκτικός performer.

Arctic Monkeys (+ The Hives, Willie J. Healey) - 18 και 19 Ιουλίου Πλατεία Νερού

Το συγκρότημα από το Sheffield, είναι ίσως η πιο πολυαναμενόμενη συναυλία του καλοκαιριού για εμάς, θέλοντας να ακούσουμε βρετανική indie rock σαν τρελοί.

Guns N’ Roses - 22 Ιουλίου ΟΑΚΑ

Οι θρύλοι της ροκ Guns N’ Roses θα έρθουν στην Ελλάδα, για μια συναυλία που απλά δεν χάνεται. Όλες οι ηλικίες θα βρίσκονται εκεί, το ίδιο και εμείς.

Wu - Tang Clan - 27 Ιουλίου Πλατεία Νερού

Οι θρύλοι του Νεοϋορκέζικου χιπ χοπ, επανενώθηκαν μετά από αρκετά χρόνια και ποιος ξέρει πότε θα έχουμε την ευκαιρία να τους ξαναδούμε. Μόνο το C.R.E.A.M. να πούνε, θα είμαστε ευχαριστημένοι.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb