E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

#TiNaDeis: Η Mafia Mamma, ο Arnie και ο κόσμος των ναρκωτικών

Οι προτάσεις της ομάδας του E-Daily.gr για αυτή την εβδομάδα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 8/6/2023 | 02:03

#TiNaDeis: Η Mafia Mamma, ο Arnie και ο κόσμος των ναρκωτικών
@Nextweb Studio

Στις ταινίες της εβδομάδας εκτός από την επιστροφή των Transformers, υπάρχει και μια ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Toni Colette και η Monica Bellucci, στην οποία η πρώτη κληρονομεί μια μαφιόζικη οικογένεια και η δεύτερη γίνεται ο φύλακας – άγγελός της.

Επίσης μια ακόμα κωμωδία από τις ΗΠΑ, με βαριά ονόματα από το παρελθόν, έρχεται να κάνει πιο… «ζουμερό» το βράδυ μας, με τα πεθερικά που συναντιούνται υποτίθεται για πρώτη φορά, να αποδεικνύεται ότι… γνωρίζονται πολύ καλά.

Υπάρχει μια δραματική γαλλική ταινία, μια ταινία όπου το βίαιο παρελθόν χτυπάει την πόρτα στον πρωταγωνιστή, αλλά και μια ελληνική κοινωνική ταινία, λίγο διαφορετική από ότι έχεις συνηθίσει.

Οι σειρές που θα σας προτείνουμε αυτή την εβδομάδα είναι τρεις. Η πρώτη φορά του Arnold Schwarzenegger σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση, μια ιταλική σειρά για τον κόσμο των ναρκωτικών που μπορείς να βρεις στο Ertflix, αλλά και μια σειρά του AppleTV+, που θα σε κάνει να σκεφτείς την πορεία της ζωής σου.

Επίσης σας προτείνουμε 4 βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους για να δείτε δωρεάν στο YοuTube, αλλά και όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου που φέτος έχει ως κεντρικό θέμα την Ελευθερία.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ6 ΘΕΜΑΤΑ
TV Σειρές
Θέατρο + Τέχνες

Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου: Όλα όσα θα δούμε φέτος

Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης
TV Σειρές
TV Σειρές

Στα 75 του ο Arnold Schwarzenegger επέστρεψε με μια σειρά δράσης στο Netflix

Και είναι καλύτερη απ` ότι περιμέναμε...
Σινεμά

Βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους που μπορείς να δεις δωρεάν

Υπάρχουν διαθέσιμες για παρακολούθηση χωρίς αντίτιμο!