The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Athens Pride 2023: Στην πλατεία Κοτζιά φέτος η κεντρική εκδήλωση

«Μια φορά κι έναν καιρό… δεν ακυρώθηκα- Αλλαξα Πλατεία» - Και φέτος με την υποστήριξη του E-Radio.gr και του E-Daily.gr

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 06, 2023

Athens Pride 2023: Στην πλατεία Κοτζιά φέτος η κεντρική εκδήλωση

Στην πλατεία Κοτζιά θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του Athens Pride 2023, που είναι προγραμματισμένη για το προσεχές Σάββατο (10/6).

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την απόφαση μετακίνησης της κεντρικής εκδήλωσης του Athens Pride 2023 από το Σύνταγμα -όπου διεξάγεται τα τελευταία χρόνια- στην πλατεία Κοτζιά. Αυτό αποφασίστηκε με δεδομένο ότι στην πλατεία Συντάγματος υπάρχει το προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας.

«Για λόγους ασφάλειας, παραγωγής, χωροταξικών θεμάτων, καθώς και πολιτικής ουδετερότητας του θεσμού του Athens Pride, πήραμε την απόφαση να μην ακυρωθεί ή αναβληθεί το Athens Pride 2023, αλλα αντ’ αυτού να μετακινηθεί στην πλατεία Κοτζιά και να πραγματοποιηθεί κανονικά στις 10 Ιουνίου», επισημαίνουν οι διοργανωτές.

Τα περίπτερα και η σκηνή του Athens Pride 2023 θα λειτουργούν κανονικά στην πλατεία Κοτζιά. «Η πολύχρωμη πορεία μας θα κατακλύσει τους δρόμους της Αθήνας, ξεκινώντας από εκεί, θα περάσει μπροστά από τη Βουλή και θα καταλήξει και πάλι στην πλατεία Κοτζιά, όπου η βραδιά θα κλείσει με τη συναυλία και το ανοιχτό πάρτι στην πλατεία», αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση για την αλλαγή που έγινε.

«Μια φορά κι έναν καιρό… δεν ακυρώθηκα! Άλλαξα Πλατεία», καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών.

«Τώρα, τέλος τα παραμύθια», τονίζουν. «Στις 10 Ιουνίου θα βγούμε στον δρόμο όπως κάθε χρονιά, για να γιορτάσουμε, να θυμηθούμε και να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας οφείλεται: Για να έχουμε τις οικογένειές μας στο φως, για να αγαπάμε ελεύθερα, χωρίς ντροπή, για να μας ανήκουν τα σώματά μας, για να αποφασίζουμε εμείς για εμάς, για να μην δολοφονούμαστε στους δρόμους, για να μη φοβόμαστε για τη ζωή μας, για να μπορούμε να πούμε στα παιδιά μας “Μια φορά κι έναν καιρό… διεκδίκησα και πέτυχα”», καταλήγουν.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb