The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ταινίες στην τηλεόραση: Μια εβδομάδα με θρίλερ και περιπέτεια

Από 5/6 έως 11/6

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 05, 2023

Ταινίες στην τηλεόραση: Μια εβδομάδα με θρίλερ και περιπέτεια
@lwlies.com

Southpaw - The Calling - Greenland - The Rιot Club - Transformers: The Last Knight - Glass - Kingsman: The Secret Service

Δευτέρα 5/6

Southpaw (Open Beyond) 21.00

Η ζωή ενός μποξέρ διαλύεται από τον άδικο χαμό της γυναίκας του αλλά και αργότερα και της κηδεμονίας της κόρης του. Τυχαία όμως θα γνωρίσει έναν πρώην μποξέρ με ένα μικρό γυμναστήριο και θα ξεκινήσει την προπόνηση ώστε να πάρει πίσω τη ζωή του.

Τρίτη 6/6

The Calling (Mega) 00.10

Ένα αστυνομικό θρίλερ με την Susan Sarandon όπου στον ρόλο μιας ντετέκτιβ που πρόσφατα πήρε διαζύγιο και είναι εθισμένη στα παυσίπονα, το μόνο που έχει απομείνει είναι η συνταξιοδότηση. Ωστόσο, ένας φόνος που γίνεται σπίτι της θα την ξυπνήσει και θα αναλάβει να κυνηγήσει τον δολοφόνο σε όλη τη χώρα.

Τετάρτη 7/6

Greenland (Star) 21.00

Ένας κομήτης απειλεί την Γη και ένας πατέρας θέλει να προστατέψει στην οικογένειά του, πηγαίνοντας την σε ασφαλές μέρος. Ωστόσο μια σειρά από εμπόδια ξεπετάγονται στον δρόμο τους, κρατώντας τους μακριά από την σωτηρία.

Πέμπτη 8/6

The Rιot Club (Open Beyond) 23.00

Δυο φοιτητές της Οξφόρδης είναι ενθουσιασμένοι που θα γίνουν μέλη στο περίφημο Rιοt Club, μια λέσχη ανδρών όπου όλοι πιστεύουν πως τα πάντα αγοράζονται. Ωστόσο σύντομα θα καταλάβουν ότι φήμη και καριέρα μπορούν να φτιαχτούν και να καταστραφούν σε μια μόνο νύχτα μέσα σε αυτή τη λέσχη.

Παρασκευή 9/6

Transformers: The Last Knight (ΣΚΑΪ) 22.50

Οι άνθρωποι είναι σε πόλεμο με τα Transformers και ο Optimus Prime δεν είναι πουθενά. Το μυστικό για την επιβίωση της ανθρωπότητα εξαρτάται από την ιστορία των Transformers στη Γη και από μια ιδιότυπη συμμαχία ανάμεσα στον Κέιντ Γιάγκερ, τον Μπάμπλμπι, έναν Άγγλο λόρδο και μια καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

Σάββατο 10/6

Glass (Ant1) 22.00

Μια ταινία του σύμπαντος M. Night Shyamalan, που ενώνει τους ήρωες του Split και του Unbreakable, σε ένα θρίλερ που ο ένας κυνηγά τον άλλον.

Κυριακή 11/6

Kingsman: The Secret Service (Star) 22.50

Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης απειλείται από μία παρανοϊκή high-tech ιδιοφυΐα, η Kingsman θα στρατολογήσει έναν άξεστο αλλά πολλά υποσχόμενο νεαρό, με σκοπό να ενσωματωθεί στο ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb