The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Γιατί οι fans της Taylor Swift φοράνε πάνες στις συναυλίες της

Ο λόγος είναι πιο απλός από ότι φαντάζεστε

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 02, 2023

Γιατί οι fans της Taylor Swift φοράνε πάνες στις συναυλίες της

Θεωρείται από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της. Ο τραπεζικός της λογαριασμός έχει πολλά μηδενικά, και κάθε της τραγούδι σκαρφαλώνει στη κορυφή, σε χρόνο ρεκόρ.

Η Taylor Swift, έχει χτίσει μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό της, που την ακολουθεί πιστά σε κάθε της βήμα. Όλες οι συναυλίες της είναι sold out, ακόμα και τώρα που τα εισιτήρια είναι πανάκριβα.

Η απουσία της από εμφανίσεις έχει προκαλέσει φρενίτιδα, και τα εισιτίρια εξαντλούνται λεπτά από την στιγμή που βγαίνουν προς πώληση.

Και αν νομίζετε πως πρόκειται για φθηνά εισιτήρια γελιέστε.

Τα πιο φθηνά κοστολογούνται στα 1250 ευρώ, με το κόστος να εκτοξεύεται για τα prive, που μπορείς και να τη συναντήσεις ή να βγεις μια φωτογραφία μαζί της.

Όμως το γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο από fans που φοράνε πάνες ενηλίκων, γιατί δεν θέλουν να χάσουν ούτε δευτερόλεπτο από τη συναυλία, επειδή πλήρωσαν μια περιουσία για αυτήν.

«Για το άγχος και τον χρόνο που μου πήρε να βρω εισιτήρια για την Taylor Swift, θα πάρω μια πάνα ενηλίκων, γιατί δεν χάνω ούτε λεπτό», αποκάλυψε μια φαν σε μια εξομολόγηση στο TikTok που συγκέντρωσε περισσότερες από 13.000 προβολές. Η μελαχρινή έκανε την εξομολόγησή της στο βίντεο, ενώ πίσω της φαινόταν ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας πάνας ενηλίκων από το Amazon.

@madelinedolaway Most durable 😩 #taylorswift #erastour #diapers #forbes ♬ original sound - user3547902119361
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb