The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Η Mafia Mamma, ο Arnie και ο κόσμος των ναρκωτικών Entertainment

ZeroZeroZero: Η σειρά αριστούργημα για τον κόσμο των ναρκωτικών

Μπορείς να την δεις δωρεάν στο Ertflix

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 03, 2023

ZeroZeroZero: Η σειρά αριστούργημα για τον κόσμο των ναρκωτικών
Φωτό αρχείου, Pexels

Το Narcos ήταν αυτό που άνοιξε το δρόμο για να γυριστούν σειρές γύρω από τον κόσμο των ναρκωτικών. Έφερε τον πολύ κόσμο μπροστά από τις οθόνες και δημιούργησε ένα κοινό που απέφευγε τις συγκεκριμένες σειρές γιατί ήταν πολύ αποστειρωμένες και ψεύτικες.

Το Ertflix προβάλλει ένα αριστούργημα από την Ιταλία, που απεικονίζει με ωμό ρεαλισμό το τι πραγματικά συμβαίνει με το εμπόριο ναρκωτικών. Ένα καράβι με κοκαίνη ξεκινάει από το Μεξικό με προορισμό την Ευρώπη. Ο σκηνοθέτης με καθηλωτική μαεστρία καταφέρνει να σε μυήσει στο άλυτο κοινωνικό ζήτημα των ναρκωτικών και τις κατστροφικές συνέπειες που έχουν για τον απλό κόσμο.

Πρωταγωνιστές η οικογένεια που αναλαμβάνει να μεταφέρει το φορτίο, η μαφία που ελέγχει τα πάντα, εχθροί των ναρκωτικών και τα "παράπλευρα" θύματα.

Τη σειρά θα τη δεις χωρίς time out, θα κολλήσεις, θα εκπλαγείς, θα αντιδράσεις, θα αλλάξεις γνώμη για τον κακό και τον καλό της ιστορίας, με λίγα λόγια θα συμμετέχεις.

Και εκεί είναι το στοίχημα του σκηνοθέτη. Βάζει τον θεατή να συμμετέχει, να μην κλείνει τα μάτια στο πρόβλημα, να είναι ενεργός.

Το ZeroZeroZero κερδίζει πόντους με την ατμόσφαιρα του και την πλοκή του σεναρίου και λιγότερο με τους χαρακτήρες. Ο λόγος είναι ότι θέλει να δημιουργήσει την αίσθηση ότι το πρόβλημα ή η λύση αν προτιμάται είναι υπεράνω προσώπων.

Θα θυμώσεις με τους μηχανισμούς που κάνουν το παράνομο, νόμιμο. Θα δεις πως αυτό που φαίνεται, δεν είναι αυτό που ισχύει τελικά. Θα μυηθείς από το καναπέ σου σε ένα κόσμο μηχανορραφιών που θα αποφασίσεις αν μπορεί να μην υπάρχει...

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb