The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Συγκλονίζει η γυναίκα του Σέρχιο Ρίκο: «Μη με αφήνεις μόνη, σε περιμένουμε»

Δείτε την ανάρτησή της


Δημοσίευση ΜΑΙ 30, 2023

Συγκλονίζει η γυναίκα του Σέρχιο Ρίκο: «Μη με αφήνεις μόνη, σε περιμένουμε»

Με τον Σέρχιο Ρίκο να δίνει σοβαρή μάχη για τη ζωή του, όντας διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Σεβίλλης, η γυναίκα του ανέβασε στα social media μία άκρως συγκινητική δημοσίευση, παρακαλώντας τον άνδρα της να επιστρέψει κοντά της.

Ο άτυχος τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τη πτώση που είχε από άλογο στη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών, νοσηλεύεται στο Virgen Del Rocio, εκεί όπου βρίσκεται όλη του η οικογένεια και η γυναίκα του και τον στηρίζουν σε αυτή τη σοβαρή μάχη που δίνει.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου ο Ρίκο βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι ευχές όλων είναι να τα καταφέρει ο 29χρονος Ισπανός.

Η γυναίκα του, Άλμπα Σίλβατ, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram, ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τον άνδρα της.

Τα λόγια της για τον Ρίκο: «Μη με αφήνεις μόνη, αγάπη μου, γιατί ορκίζομαι δεν μπορώ και δεν ξέρω πώς να να ζήσω χωρίς εσένα. Σε περιμένουμε, ζωή μου, σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alba Silva (@albasilvat)

[ΠΗΓΗ]
Διαβάστε Ακόμη
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb