The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Καλοκαιρινές συναυλίες, Flash και... σeξι σκηνές News Room

Στριπτίζ στο σινεμά που άφησαν εποχή

Αισθησιακά, σeξι, καλλιτεχνικά, κέρδισαν τις εντυπώσεις

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 30, 2023

Στριπτίζ στο σινεμά που άφησαν εποχή

Όταν ο ερωτισμός καταφέρνει να φτάσει στον θεατή, χωρίς να γίνει χυδαίο, οι σκηνοθέτες κάνουν λόγο για μια μοναδική στιγμή στον κινηματογράφο.

Κατά καιρούς η 7η τέχνη μας έχει χαρίσει μοναδικά στριπτίζ, που ανέβασαν την θερμοκρασία στις αίθουσες και έκαναν τους θεατές να χειροκροτήσουν, πρωταγωνιστές και σκηνοθέτη.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα θρυλικότερα στριπτίζ σε ταινίες

Κιμ Μπάσιντζερ

Οι  9 & ½ Εβδομάδες, έκαναν πρωταγωνιστή το Μίκι Ρουρκ, καθιέρωσαν την Κιμ Μπάσιντζερ σαν μια από τις πιο ερωτικές πρωταγωνίστριες του Χόλιγουντ και μετέτρεψαν σε τραγούδι του έρωτα το "You Can Leave your Hat on", του Τζο Κόκερ.

Ντέμι Μουρ

Θέμα για στριπτίζ χωρίς τη περιβόητη ταινία της Ντέμι Μουρ δεν νοείται. Η πανέμορφη πρωταγωνίστρια, στα καλύτερα της υποδύθηκε την χορεύτρια που τα έκανε όλα για να πάρει πίσω το παιδί της. Περιττό να σας πω πως δεν θα θυμάμαι καν αν το πήρε...

Ελίζαμπεθ Μπέρκλεϊ

Θα επιμείνω 90'ς. Ο Πολ Βερχόφεν, δεν ξέρω τι όνειρο είδε, και μας άφησε παρακαταθήκη μια ταινία που δεν την βλέπεις για το σενάριο και τη σκηνοθεσία, παρά μόνο για την πρωταγωνίστρια... Η Ελίζαμπεθ Μπέρκλεϊ στο Showgirls απέδειξε πόσο καλά ξέρει να χορεύει!

Τζέιμι Λι Κέρτις

Ξάφνιασε τους πάντες. Τόσο ο Τζέιμς Κάμερον που έβαλε σε ταινία δράσης, το True Lies, ένα στριπτίζ που δεν το χρειαζότανε η πλοκή, τόσο και η Τζέιμι Λι Κέρτις που χόρεψε και γδύθηκε σαν επαγγελματίας στο Μουλέν Ρουζ.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb