The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Χιλάρια Μπάλντουιν ανέβασε βίντεο με ασκήσεις για συγκεκριμένο μέρος του σώματος

Δεν γλίτωσε το άγριο τρολάρισμα και τα σχόλια


Δημοσίευση ΜΑΙ 26, 2023

Η Χιλάρια Μπάλντουιν ανέβασε βίντεο με ασκήσεις για συγκεκριμένο μέρος του σώματος

Ένα πρόγραμμα με ασκήσεις γυμναστικής θέλησε να δείξει η Χιλάρια Μπάλντουιν, αλλά πού να το φανταζόταν ότι θα ξεσήκωνε τέτοιες αντιδράσεις.

Η σύζυγος του ηθοποιού Άλεκ Μπάλντουιν δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με ασκήσεις που ακολουθεί αυτή την περίοδο μετά τη γέννηση του τελευταίου της παιδιού.

Οι ασκήσεις γυμναστικής της Χιλάρια Μπάλντουιν

Στο βίντεο των 28 δευτερολέπτων, η 39χρονη δασκάλα γιόγκα εκτελεί διάφορες ασκήσεις όπου σπρώχνει επιθετικά τη λεκάνη της, προκαλώντας παρωδίες και γιουχαΐσματα από τους σοκαρισμένους θεατές.

Στη λεζάντα, η Χιλάρια Μπάλντουιν θέλησε να εξηγήσει: «Έχω κάποια προβλήματα στη μέση μου από τότε που γεννήθηκε το μωρό, οπότε προσπαθώ πραγματικά να βελτιώσω τη δύναμη του κορμιού μου. Ειδικά μετά από τόσο πολλά παιδιά, πρέπει πραγματικά να επικεντρωθώ στους εσωτερικούς μου μύες».

Παράλληλα, αναφέρει πως οι συγκεκριμένες ασκήσεις βοηθούν στην ενεργοποίηση του πυελικού της εδάφους, γράφοντας συγκεκριμένα: «Ενώ κάνω όλα αυτά, εστιάζω στην ενεργοποίηση του πυελικού μου εδάφους και στην έναρξη κάθε κίνησης από μέσα, αντί να βασίζομαι στα άκρα μου για να με οδηγήσω (σκεφτείτε την αίσθηση ότι προσπαθώ να μην κατουρήσω, για να το πω απλά».

Όπως μπορεί να δει κανείς, η Χιλάρια Μπάλντουιν ξεκινά την προπόνησή της σπρώχνοντας τη μέση της προς τα εμπρός πολλές φορές και στη συνέχεια μετακινεί τους γοφούς της από τη μία πλευρά στην άλλη. Ακολούθως κάνει κάποιες κάμψεις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb