MAKEUP

Κόκκινο κραγιόν: H makeup artist της Gigi Hadid μας λέει το απόλυτο τρικ για την εφαρμογή του

To red lip look γίνεται εύκολο
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Κόκκινο κραγιόν: H makeup artist της Gigi Hadid μας λέει το απόλυτο τρικ για την εφαρμογή του
popsugar.com /pinterest

Οι celebrities φαίνεται να έχουν πάντα άψογο μακιγιάζ και μαλλιά. Υπάρχει, άλλωστε, ολόκληρη ομάδα που βρίσκεται κάθε φορά πίσω από τις εμφανίσεις τους. Ανάμεσα στις πιο λαμπερές παρουσίες, είναι και η Gigi Hadid.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εμφανίσεις της Gigi Hadid στο κόκκινο χαλί, είναι πάντα από τις πιο αξιοπρόσεκτες. Τα ρούχα, το μακιγιάζ και τα μαλλιά είναι προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Η μακιγιές του supermodel, είναι η Erin Parsons. Έχει διάσημες πελάτισσες και πολλά μυστικά να μοιραστεί με το κοινό της στα social media.

Το tip της Erin Parsons για την τέλεια εφαρμογή του κόκκινου κραγιόν

Η Erin Parsons, φοράει συχνά η ίδια κόκκινο κραγιόν, αλλά και την έχουμε δει να το εφαρμόζει επίσης στην Gigi Hadid. Είτε πρόκειται για ματ, είτε για glossy υφή, το tip της είναι ένα. Δεν παραλείπει ποτέ το μολύβι χειλιών. Πάντα ξεκινάει περνώντας τη γραμμή γύρω από τα χείλη και βάζει το κραγιόν προσεκτικά. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erin Parsons (@erinparsonsmakeup)

Στην συνέχεια, παίρνει μια μπατονέτα, βάζει νερό micellaire και καθαρίζει τυχόν λάθη έξω από το περίγραμμα. Τέλος, παίρνει ένα χαρτομάντηλο και ταμπονάρει τα χείλη. Έτσι, δημιουργεί εύκολα το απόλυτο red lip look.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb