The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Spiderman στις αίθουσες, Ted Lasso και From στο σπίτι Entertainment

From: Η σειρά που ο δεύτερος κύκλος είναι ακόμα καλύτερος

Η sci-fi σειρά που θα σε κάνει να κολλήσεις...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 27, 2023

From: Η σειρά που ο δεύτερος κύκλος είναι ακόμα καλύτερος

Ο πρώτος κύκλος συζητήθηκε και άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Πολλοί βιάστηκαν να το συγκρίνουν με το Lost, κυρίως επειδή είχε τους ίδιους παραγωγούς.

Όμως το From δικαίωσε όσους πίστεψαν στη σειρά και μυστηριώδες σενάριο της. Η υπόθεση είναι σε μια επαρχιακή πόλη των ΗΠΑ, δεκάδες άνθρωποι, εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους μένουν εγκλωβισμένοι σε αυτή, χωρίς να υπάρχει τρόπος να φύγεις από αυτή.

Οι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά, δημιουργούν τις συνθήκες για να ξεκινήσει μια προσπάθεια να μην αποδεχτούν τη μοίρα τους και να ανατρέψουν το σκηνικό.

Η μαύρη τρύπα που τους έχει ρουφήξει, οι αναπάντητες ερωτήσεις όσων ζούνε εκεί, και τα "τέρατα" που παραμονεύουν για να σκοτώσουν κάνει τον θεατή να μη θέλει να πέσουν τίτλοι τέλους.

Όμως οι μόνοι εχθροί όπως φαίνεται δεν είναι οι βραδινοί επισκέπτες και εκεί η σειρά κερδίζει πόντους.

Τα νέα επεισόδια του δεύτερου κύκλου κυκλοφόρησαν και η πλοκή δίνει πολλές υποσχέσεις για μια συναρπαστική συνέχεια.

Το μπόνους της σειράς είναι ότι δεν εκβιάζει ούτε το φόβο σου, ούτε την αγωνία σου, και απλά σε τοποθετεί απέναντι από τις απαντήσεις που πρέπει εσύ να αποφασίσεις ποιες είναι ρεαλιστικές και ποιες όχι.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb