ΜΑΛΛΙΑ

Θέλεις μαλλιά με όγκο; Ακολούθησε αυτό το πανεύκολο παλιό αγαπημένο tip

Παλιό αλλά πάντα επίκαιρο
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Θέλεις μαλλιά με όγκο; Ακολούθησε αυτό το πανεύκολο παλιό αγαπημένο tip
@dompellihair

Ο όγκος στο χτένισμα είναι το ζητούμενο για πολλές από εμάς. Πολλές φορές βλέπουμε ένα χτένισμα και ενώ προσπαθούμε να το κάνουμε δεν βγαίνει το ίδιο. Κι όμως, ο όγκος παίζει τελικά σημαντικό ρόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε πολλές περιπτώσεις, τα χτενίσματα των celebrities φαίνονται τέλεια. Τα μαλλιά τους δείχνουν πλούσια και ανέμελα. Εκτός από τη λύση που λέγεται τρέσα, και πολλές την χρησιμοποιούν, μπορείς να κάνεις και πιο απλά πράγματα.

Πώς θα αποκτήσεις έξτρα όγκο στα μαλλιά πανεύκολα

Αρχικά, αν έχεις λεπτή τρίχα, σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμα τα tips. Ξεκινάς με το στέγνωμα των μαλλιών σου, γυρνάς το κεφάλι προς τα κάτω και τα στεγνώνεις αρχικά έτσι. Μόλις τελειώσεις, τα χτενίζεις με μια χτένα και τα φτιάχνεις όπως θες. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NewBeauty Magazine (@newbeauty)

Οι κομμωτές χρησιμοποιούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια μια πολύ απλή τεχνική για όγκο στη ρίζα. Παίρνουν μια λεπτή χτένα και χτενίζουν τις ρίζες προς τα μέσα και όχι προς τα έξω. Παλιό και αποτελεσματικό. Ωστόσο, θέλει προσοχή. Αρχικά, γιατί μπορεί να σου προκαλέσει σπάσιμο τις τρίχας. Επιπλέον, αν το κάνεις υπερβολικά, θα φαίνονται μπερδεμένα τα μαλλιά σου.

Πρέπει να το κάνεις σιγά σιγά και λίγο, στα σημεία που θέλεις να δώσεις το λίγο παραπάνω όγκο. Πρόσεξε και από ποιο σημείο των μαλλιών θα ξεκινήσεις, ανάλογα με το μήκος τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb