The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Περνάει λουριά σε άντρες και δηλώνει «κορίτσι προς ενοικίαση»

«Κυρίες, μη βγαίνετε ραντεβού δωρεάν»


Δημοσίευση ΜΑΙ 24, 2023

Περνάει λουριά σε άντρες και δηλώνει «κορίτσι προς ενοικίαση»

Μια γυναίκα από το Μεξικό συμβουλεύει τις γυναίκες να μην βγαίνουν ραντεβού «δωρεάν», υποστηρίζοντας ότι βγάζει περισσότερα από 12.000 δολάρια το μήνα ως σύντροφος επί πληρωμή.

Το κορίτσι προς ενοικίαση, η οποία έχει φτάσει τους 300.000 ακόλουθους στο Instagram και το TikTok, ξεκίνησε τη… μη παραδοσιακή καριέρα της πριν από μερικά χρόνια. Είπε ότι ο πρώτος της πελάτης ήταν διατεθειμένος να πληρώσει περισσότερα από 500 δολάρια για το χρόνο της.

«Μου ήρθε η ιδέα γιατί στην πατρίδα μου, την Ιαπωνία, τα ραντεβού επί πληρωμή είναι κάτι πολύ φυσιολογικό», είπε στο Jam Press η influencer, η οποία είναι γνωστή ως Kiirmy στο διαδίκτυο. Έτσι, η γυναίκα ξεκίνησε να χρεώνει για τις συναντήσεις της και τις «εξόδους» με πελάτες που πληρώνουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Kiirmy (@kiirmy)

«Όχι μόνο οι ίδιοι ωφελούνται, αλλά και εγώ», είπε η δημιουργός περιεχομένου στο OnlyFans. «Επιπλέον, στους περισσότερους αρέσει να παραμένει ιδιωτικό και συνήθως οι πελάτες θέλουν να φύγουν από το κέντρο των πόλεων, οπότε το κάνει πραγματικά ήσυχο», πρόσθεσε.

Η αμοιβή της ξεκινά από περίπου 540 δολάρια, αλλά ισχυρίζεται ότι ορισμένοι ικανοποιημένοι πελάτες έχουν ξεπεράσει τις χιλιάδες. «Πρέπει να είναι υψηλό το τίμημα, γιατί αυτό δεν είναι κάτι που κάνετε συχνά», είπε. «Είναι σαν μια ειδική περίσταση και ενθαρρύνω πολλές γυναίκες να μην βγαίνουν ραντεβού δωρεάν». Η διαδικτυακή της παρουσία περιστρέφεται γύρω από τη δουλειά της, προσφέροντας στους followers μια γεύση από την καθημερινότητά της.

@kiirrmy Hora del paseo 🐶😏 #kiirmy #parati #egirl #alt #madrid #darks #paseo #dom #alquiler #ama ♬ 2 Hielos - King Savagge & Jere Klein

Σε ορισμένα βίντεο αστειεύεται με τους άντρες που περπατούν με λουριά, ενώ σε άλλα δείχνει τα ρούχα της που φορά στα ραντεβού, μεταδίδει η New York Post.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε αυτόν τον μήνα και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές, η δημιουργός περιεχομένου μας αποκαλύπτει ένα ραντεβού με έναν πελάτη καθώς πηγαίνουν για ψώνια, τρώνε δείπνο και παρακολουθούν μια ταινία. Οι θαυμαστές της συχνά επικροτούν τη δουλειά της και χαζεύουν την εμφάνισή της, με κάποιους να λένε ότι θέλουν να την προσλάβουν — και κάποιες ότι θέλουν να είναι σαν αυτήν. «Θέλω να νοικιάσω μια κοπέλα», σχολίασε ένας. «Το όνειρό μου» είπε κάποιος άλλος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Kiirmy (@kiirmy)

Οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν την ασυνήθιστη υπηρεσία για τα πάντα, από το ορόσημο της συνάντησης με τους γονείς ή την ψεύτικη κλήση στους διευθυντές των σχολείων…

[ΠΗΓΗ]
Διαβάστε Ακόμη
Celebs ΜΑΙ 24, 2023
Τζεφ Μπέζος: Ποια είναι η 53χρονη αρραβωνιαστιά του Λόρεν Σάντσεζ
Έτοιμος να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Λόρεν Σαντσέζ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb