The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν τον νέο τους ντράμερ έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins

Το πρώτο σόου με τον νέο ντράμερ θα γίνει στο New Hampshire την Τετάρτη


Δημοσίευση ΜΑΙ 22, 2023

Οι Foo Fighters ανακοίνωσαν τον νέο τους ντράμερ έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins

Οι Foo Fighters αποκάλυψαν ποιος θα είναι ο νέος τους ντράμερ, μετά τον θάνατο του Taylor Hawkins πέρυσι.

Σε μια ζωντανή μετάδοση την Κυριακή, το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι ο Josh Freese, φίλος του τραγουδιστή Dave Grohl, θα τους συνοδεύσει στην επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία τους.

Ο Freese έχει παίξει με πρωτοκλασάτα ονόματα σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Devo, Guns N' Roses, Sting και The Vandals.

Οι Foo Fighters είχαν δηλώσει προηγουμένως ότι θα συνεχίσου να παίζουν μετά τον θάνατο του Taylor Hawkings τον Μάρτιο του 2022 σε ηλικία 50 ετών.

Το πρώτο σόου του Freese με τους Foo Fighters θα γίνει στο New Hampshire την Τετάρτη, το πρώτο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας που θα διαρκέσει μέχρι το φθινόπωρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Josh Freese (@joshfreese)

Θα είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα θα εμφανιστεί ζωντανά μετά τις δύο συναυλίες προς τιμήν του Taylor Hawkins τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο Freese εμφανίστηκε με τους Foo Fighters σε εκείνες τις συναυλίες, παίζοντας με τα ντραμς μάλιστα του Hawkins.

«Με ρώτησαν τι ντραμς θα ήθελα να χρησιμοποιήσω», έγραψε τότε στο Instagram. «Χωρίς δισταγμό είπα: «Τα ντραμς του Taylor πρέπει να είναι εκεί πάνω και θέλω να παίξω με το δικό του στήσιμο».

Στα τέλη του 2022, το συγκρότημα είπε ότι «Χωρίς τον Taylor, δεν θα είχαμε γίνει ποτέ το συγκρότημα που ήμασταν. Και χωρίς τον Taylor, ξέρουμε ότι θα είμαστε ένα διαφορετικό συγκρότημα στο μέλλον».

Η αιτία θανάτου του δεν έχει ανακοινωθεί ωστόσο μια τοξικολογική έκθεση έδειξε ίχνη 10 ουσιών στο σώμα του, συμπεριλαμβανομένων οπιοειδών, μαριχουάνας και αντικαταθλιπτικών.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb