The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Anna Nicole Smith: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή και το θάνατο της διάσημης σeξοβόμβας

Μια ταραχώδης και σύντομη ζωή με ερωτηματικά

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 23, 2023

Anna Nicole Smith: Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή και το θάνατο της διάσημης σeξοβόμβας
@Netflix.com

Η ζωή Anna Nicole Smith, εκτός από σύντομη, αφού πέθανε μόλις στα 40 της χρόνια, ήταν και εξαιρετικά επεισοδιακή. Η ίδια φαίνεται πως προκαλούσε αρκετές φορές, με τη συμπεριφορά της. Είχε μεγάλα όνειρα, όπως είπε και ο πρώτος της σύζυγός, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Είχε μια εμμονή και αισθανόταν μια ψυχική σύνδεση με τη Marilyn Monroe. Ούτε αυτό είναι κακό, εκτός κι αν πεθάνει κάποιος με τον ίδιο τρόπο πριν κλείσει τα 40.

Το ντοκιμαντέρ ξεκινά από την πόλη που γεννήθηκε, τη Mexia του Texas, όπου παντρεύτηκε ένας μάγειρα από το εστιατόριο που δούλευε και γέννησε έναν γιο.

Μετά ωστόσο θέλησε να φύγει από τη μικρή αυτή πόλη, πηγαίνοντας στο Χιούστον ως στρίπερ, όπου γνώρισε τον 86χρονο τότε δισεκατομμυριούχο του πετρελαίου J. Howard Marshall, τον οποίο και παντρεύτηκε τρία χρόνια αργότερα. Εκείνη ήταν 27 και εκείνος 89.

Πριν από αυτό είχε προηγηθεί η εμφάνισή της στο Playboy και ανάδειξή της ως Playmate της χρονιάς το 1993, κάτι που της άνοιξε τον δρόμο για το Χόλιγουντ. Ακολούθησε ο θάνατος του συζύγου της, μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη για την περιουσία του, η γέννηση της κόρης της, ο θάνατος του 20χρονου γιου της, αλλά και ο δικός της. Πέθανε με τον ίδιο τρόπο που πέθανε και η Marilyn Monroe, δηλαδή υπερβολική δόση συνταγογραφούμενων χαπιών, απλά στα 39 και όχι στα 36.

Η ζωή της Anna Nicole Smith είναι σίγουρα από εκείνες που εκτός από ντοκιμαντέρ, θα μπορούσε να γίνει και ταινία. Η απότομη άνοδος, η πτώση, τα φάρμακα, ένας γάμος με έναν άνδρα 62 χρόνια μεγαλύτερο, το δράμα με τον χαμό του γιου και τον θάνατό της. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, το ενδιαφέρον δεν λείπει. Μια ζωή σαν αυτή, μόνο ενδιαφέρουσα θα μπορούσε να είναι, στα καλά της και τα κακά της.

Ωστόσο το Netflix, παρόλο που βάζει στον τίτλο δίπλα από το όνομά της το «You Don’t Know Me», θέλοντας να μάθουμε καλύτερα και πιο διεξοδικά μάλλον τη δική της πλευρά, φαίνεται πως δεν κάνει αυτό ακριβώς. Μερικές φορές είναι σαν να αναδιατυπώνει τη γνώμη του κόσμου για εκείνη και τις πράξεις της, χωρίς να ψάχνει βαθιά στην προσωπικότητά της και στα αίτια της κατάληξης της.

Όσοι την ξέρουν λένε με σιγουριά πως δεν κυνήγησε τα λεφτά με τον κατά πολύ μεγαλύτερο σύζυγό της. Λένε πως πραγματικά τον αγάπησε για έναν και πολύ σημαντικό λόγο: ήταν ο μόνος άνδρας που δεν ήθελε ποτέ τίποτα από εκείνη, ο μόνος που δεν την πλήγωσε.

Οι μαρτυρίες που χρησιμοποιεί το Netflix, σε κάνουν να αναρωτιέσαι αν θέλει να ψάξει βαθιά στην προσωπικότητά της ή απλά να γεννήσει ακόμα λίγα σκάνδαλα γύρω από το όνομά της, ακόμα και σήμερα, 16 χρόνια μετά τον θάνατό της. Γιατί φαίνεται πως κάνει το δεύτερο, κάτι που δεν μας αρέσει να βλέπουμε παρακολουθώντας το νήμα της πολύ ενδιαφέρουσας ζωής της να λύνεται.

Πρόκειται λοιπόν για ένα ντοκιμαντέρ που δεν θα καταλάβεις πότε πέρασε η ώρα, αλλά που αδικεί τον εαυτό. Ωστόσο κάνοντας αυτό το τελευταίο, κάνει και κάτι πολύ καλό. Σε αναγκάζει να αναζητήσεις από άλλες πηγές, την πιο βαθιά προσωπικότητα της και όλα όσα έγιναν για να την οδηγήσουν στον θάνατό της πριν κλείσει τις τέσσερις δεκαετίες ζωής. Δεν έχετε παρά να το δείτε και θα καταλάβετε ακριβώς τι σημαίνουν όλα όσα μόλις διαβάσατε…

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb