The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Το φυτό που φέρνει τύχη και βελτίωση των οικονομικών σου

Σύμφωνα με το Φενγκ Σούι ο πλούτος και η ευημερία το ακολουθούν

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 19, 2023

Το φυτό που φέρνει τύχη και βελτίωση των οικονομικών σου
φωτό αρχείου, Pexels

Η εποχή που τα μπαλκόνια γίνονται μικρά φυτώρια, οι γλάστρες παίρνουν την θέση τους και σπάει λίγο το γκρι των πόλεων από τα χρώματα των λουλουδιών στα σπίτια μας.

Η ύπαρξη φυτών στο σπίτι έχει πολλαπλά ωφέλη τόσο για το αισθητικό αποτέλεσμα όσο και για την βελτίωση της υγείας μας. Όμως σε αυτό το θέμα θα ασχοληθούμε με όσα κερδίζουμε από ένα συγκεκριμένο φυτό, όπως υποστηρίζει το Φενγκ Σούι.

Το φυτό Crassula ovata, που μπορεί να το βρεις και με το όνομα νεφρίτης, στη κουλτούρα των Ασιατών είναι συνώνυμο με τον πλούτο και την αφθονία.

Όπου βρίσκεται ακολουθεί η τύχη και η ροή χρήματος, για αυτό και είναι από τα πιο δημοφιλή φυτά κυρίως στη Νοτιανατολική Ασία.

Είναι ένα φυτό που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα, συντηρείται εύκολα, αλλά απαιτεί χώρο γιατί αναπτύσσεται αρκετά.

Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να φτάσει μέχρι και 4 μέτρα, αλλά ο μέσος όρος είναι συνήθως λίγο πάνω από τα 2 μέτρα.

Μπορεί να διατηρηθεί τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στο μπαλκόνι, αν και το Φενγκ Σούι, λέει ότι πρέπει να βρίσκεται εντός σπιτιού, στο δρόμο προς το μπαλκόνι και να ακολουθεί την πορεία του αέρα από έξω προς τα μέσα.

Οι Κινέζοι το λένε ο "Εκατομμυριούχος", ενώ ιδιαίτερα δημοφιλές είναι και έλαιο που φτιάχνεται από το φυτό, καθώς έχει ευεργετικές ιδιότητες στη χαλάρωση και τις αυπνίες.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb