The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Η σειρά ντοκιμαντέρ για τον Conor McGregor που θα σου λύσει όλες σου τις απορίες

Μια πιο προσωπική πλευρά του παλαιστή

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2023

Η σειρά ντοκιμαντέρ για τον Conor McGregor που θα σου λύσει όλες σου τις απορίες
@Netflix.com

Το κακό παιδί του UFC, ο άνθρωπος που το στόμα του λέει πολλά και προκάλεσε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ταυτόχρονα να γίνεται ο πρώτος παλαιστής, που κέρδισε τον πρωτάθλημα UFC σε δυο κατηγορίες βάρους και κρατούσε τον τίτλο και στις δυο ταυτόχρονα.

Μας έχει δημιουργήσει πολλές απορίες ως προς το ποιος είναι, γιατί υπερβάλλει με τη συμπεριφορά του και τι συνέβη το 2021 που έσπασε την κνήμη του και παρολ’ αυτά φώναζε πως θα συνεχίσει τον αγώνα. Όλα αυτά δίνουν νόημα στον τίτλο της σειράς ντοκιμαντέρ μιας σεζόν του Netflix. McGregor Forever.

Εκτός από τις επιδόσεις του στο ρίνγκ, έχει κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για επιθέσεις. Αλλα ο ίδιος λέει ότι αυτός είναι και δεν αλλάζει. Μάλλον του αρέσει ο εαυτός του, αν και ξέρει ότι μερικές φορές υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Και αυτές οι φορές μπορεί να είναι κανόνας, αλλά δεν υπάρχουν μόνο αυτές, αν αυτό νομίζατε.

Ένα καλογυρισμένο ντοκιμαντέρ, που πάνω απ’ όλα έχει απίστευτο ενδιαφέρον λόγω του ότι ο πρωταγωνιστής του είναι αυτός που είναι. Θα σας λύσει όλες τις απορίες που είχατε για τον ευέξαπτο Conor McGregor και θα σας δείξει τη δική του πλευρά, μια πιο προσωπική και όχι μόνο εκείνη του αθυρόστομου παλαιστή που όλοι γνωρίζουμε. Δείτε το λοιπόν και δεν θα το μετανιώσετε.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb