The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Στα δικαστήρια ο Μάρτιν Σκορσέζε: Κατηγορείται ότι πήρε 500.000 δολάρια για ταινία που δεν έκανε ποτέ

Η πλευρά του ισχυρίζεται ότι δεν δεσμεύεται με επιστροφή χρημάτων


Δημοσίευση ΜΑΙ 16, 2023

Στα δικαστήρια ο Μάρτιν Σκορσέζε: Κατηγορείται ότι πήρε 500.000 δολάρια για ταινία που δεν έκανε ποτέ

Στα δικαστήρια πηγαίνει εταιρεία τον Μάρτιν Σκορσέζε, γιατί κατηγορεί τον διάσημο σκηνοθέτη πως πήρε προκαταβολή 500.000 για να γίνει εκτελεστικός σκηνοθέτης σε ταινία, την οποία δεν έκανε ποτέ.

Όπως αναφέρει το bloomberg.com, η Op-Fortitude Ltd προσέγγισε τον Σκορσέζε πριν από 15 μήνες και συμφώνησαν, ώστε εκείνος να έψαχνε σκηνοθέτη και ηθοποιούς για ταινία με θέμα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ωστόσο, μέχρι και σήμερα φέρεται πως δεν έκανε απολύτως τίποτα, πέρα από το να λάβει μισό εκατομμύριο ως προκαταβολή

«Στους 15 μήνες που έχουν περάσει από την υπογραφή της συμφωνίας, ο κ. Σκορσέζε δεν έκανε τίποτα για την προώθηση της παραγωγής και δεν ανταποκρίθηκε στις επανειλημμένες προσπάθειες της Op-Fortitude να έρθει σε επαφή μαζί του», ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Επίσης, πρόσθεσε ότι «λόγω της πλήρους και απόλυτης αποτυχίας των κατηγορουμένων να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους βάσει της συμφωνίας, η Op-Fortitude δεν έχει ακόμη ολοκληρώσει τη συγκέντρωση του καστ και του συνεργείου της και δεν έχει καταφέρει να ξεκινήσει τη διαδικασία παραγωγής. Η Op-Fortitude αναγκάστηκε να ξεκινήσει ουσιαστικά από το μηδέν».

Έτσι, η Op-Fortitude απαιτεί από τον Σκορσέζε να επιστρέψει τα χρήματα και να την αποζημιώσει για τα νομικά έξοδα. Όμως, οι εκπρόσωποι του σκηνοθέτη ισχυρίζονται ότι η εταιρεία δεν δικαιούται καμία επιστροφή.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb