The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η ταινία του 2002 που έγινε ανάρπαστη στο Netflix

Μια άλλη εποχή ζωντανεύει σε αυτό το δικαστικό θρίλερ

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 18, 2023

Η ταινία του 2002 που έγινε ανάρπαστη στο Netflix
@Netflix.com

Πολλές φορές αναρωτιέσαι τι να δεις. Έχεις δει ότι καινούργιο έχει βγει και ψάχνεις κάτι στις νέες αφίξεις που είναι παλαιότερο, ίσως έχεις ξαναδεί, αλλά θα το έβλεπες ευχαρίστως ξανά. Και πέφτεις πάνω σε αυτή την ταινία που υπάρχει στο Netflix, που γυρίστηκε πριν από 21 χρόνια. Και δεν θες να δεις καμία άλλη…

To «High Crimes» αυτή τη στιγμή είναι στο no.2 των top ταινιών του Netflix. Ένα δικαστικό θρίλερ με τον Morgan Freeman σε έναν ρόλο που δεν το έχεις συνηθίσει ιδιαίτερα αλλά του ταιριάζει γάντι, μαζί με την Ashley Judd, στον ρόλο μιας γυναίκας δικηγόρου που ο σύζυγός της ξαφνικά κατηγορείται για τον φόνο 8 αμάχων πολιτών, σε μια στρατιωτική επιχείρηση που έγινε πριν από 15 χρόνια στο Ελ Σαλβαδόρ.

Εκείνος δέχεται ότι συμμετείχε, αλλά ισχυρίζεται ότι τον έχουν παγιδέψει, αφού μόνο ο ίδιος μπορεί να κατονομάσει τους αυτουργούς. Η Κλέρ προσπαθεί να τα βάλει με το σύστημα, αλλά θα χρειαστεί την βοήθεια του Τσάρλι Γκράιμς, ενός στρατιωτικού δικηγόρου, που τα έχει με το σύστημα που τον έδιωξε πριν από χρόνια.

Μια ταινία με αγωνία και συγκινήσεις, με υπέροχες ερμηνείες, με ένα μυστήριο που δεν αποκαλύπτεται και μόνο υποθέσεις μπορείς να κάνεις για τη λύση του και μια αισθητική που παραπέμπει σε μια χρυσή εποχή του σινεμά, είναι αρκετά για να κάνουν το βράδυ σου καλύτερο και ίσως να σε κάνει να την δεις και δεύτερη φορά σε λίγο καιρό.

Αν ψάχνεται μια ταινία λοιπόν σήμερα το βράδυ, προσπεράστε το «The Mother», που είναι στο no.1 της λίστας των top του Netflix και δείτε το «High Crimes». Θα περάσετε πολύ καλύτερα.

Διαβάστε Ακόμη
TV+Σειρές ΜΑΙ 18, 2023
#TiNaDeis: Ακόμα ένα Fast & Furious και το υποψήφιο για Όσκαρ ντοκιμαντέρ του Netflix
Αυτά σας προτείνουμε γι` αυτήν την εβδομάδα
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb