The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Βρήκαμε τους πιο χαζούς ληστές της χρονιάς

Δικαιωματικά είναι το φαβορί για τον τίτλο

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 15, 2023

Βρήκαμε τους πιο χαζούς ληστές της χρονιάς
φωτό αρχείου, Pexels

Η είδηση που έρχεται από το Περού μας έκανε εντύπωσε πρώτον γιατί μάθαμε πόσο ακριβά είναι τα αθλητικά παπούτσια, και δεύτερον γιατί οι ληστές αποδείχθηκαν ας το πούμε ευγενικά, αφελείς...

Στο Περού η αστυνομία αναζητά τους ληστές που μπήκαν σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα και έκλεψαν 200 ζευγάρια παπούτσια. Η είδηση έπαιξε πρώτο θέμα στα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας.

Λογικά θα απορείτε, γιατί μια απλή κλοπή έγινε τόσο μεγάλο θέμα. Όμως η συγκεκριμένη ληστεία μπαίνει άνετα στα μεγαλύτερα φιάσκα όλων των εποχών, αφού οι ληστές κινδυνεύουν με πολυετή φυλάκιση, χωρίς μάλιστα να βγάλουν ούτε ένα ευρώ.

Και αυτό γιατί δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εμπόρευμα που έκλεψαν, αφού στη κατοχή τους έχουν μόνο τα δεξία παπούτσια από τα ζευγάρια.

Ο καταστηματάρχης μιλάει για ζημιά τουλάχιστον 12.000 δολαρίων, αλλά οι ληστές θα χρειαστεί  "να ξαναδουλέψουν", αφού πήραν τα κουτιά που ήταν στο χώρο επίδειξης του μαγαζιού, και ήταν το δεξιό κομμάτι του ζευγαριού.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb