The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Eurovision 2023: Συγκίνησαν οι Ουκρανοί με το τραγούδι «Heart of Steel»

Η Ουκρανία ήταν η νικήτρια του προηγούμενου διαγωνισμού

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 14, 2023

Eurovision 2023: Συγκίνησαν οι Ουκρανοί με το τραγούδι «Heart of Steel»

Σε εξέλιξη είναι o τελικός της Eurovision, με τις 26 χώρες να διεκδικούν τη νίκη στη M&S Bank Arena του Λίβερπουλ.

Νωρίτερα, ανέβηκαν στη σκηνή οι TVORCHI για να ερμηνεύσουν το τραγούδι τους με τίτλο «Heart of Steel» (Καρδιά από Ατσάλι), εκπροσωπώντας την Ουκρανία.

Το συγκρότημα συνοδεύτηκε από δύο χορευτές και είχε συγκλονιστικά γραφικά, τόσο στις βασικές οθόνες όσο και στις 4 συμπληρωματικές.

Ο εθνικός διαγωνισμός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα εκπροσωπούσε τη χώρα έγινε σε υπόγειο σταθμό τρένων στο Κίεβο, που χρησιμοποιείται ως καταφύγιο για προστασία από τις βόμβες για τους αμάχους.

Το καταφύγιο μετατράπηκε σε στούντιο τηλεόρασης για τη συγκεκριμένη βραδιά και οι TVORCHI ήταν εκείνοι που ανάμεσα σε δέκα συμμετοχές κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον διαγωνισμό.

Η Ουκρανία, αν και ήταν η νικήτρια χώρα πέρυσι, λόγω του πολέμου, δεν μπορούσε να διοργανώσει τη Eurovision και έτσι την ανέλαβε το Ηνωμένο Βασίλειο.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb