The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μοντέλο έβαλε διαφήμιση τον εαυτό της σε ταμπέλες και θησαύρισε

Παρά τις αντιδράσεις το εγχείρημα πέτυχε

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 11, 2023

Μοντέλο έβαλε διαφήμιση τον εαυτό της σε ταμπέλες και θησαύρισε
Φωτό Αρχείου, Pexels

Λένε πως οι τολμηροί στο τέλος ανταμείβονται. Κάτι που ισχύει στη περίπτωση ενός μοντέλου από την Αυστραλία, που είχε την ιδέα να διαφημίσει τα "προσόντα" στην εθνική οδό σε τεράστιες ταμπέλες.

Η Aussie Savannah, που χρησιμοποιεί το όνομα WC Savage στο OnlyFans, αποφάσισε να επενδύσει στον ευατό της και να διαφημιστεί στο πολυσύχναστο οδικό δίκτυο έξω από τη πόλη Περθ.

Μια περίεργη απόφαση, αφού το διάσημο μοντέλο στην Αυστραλία, διαφήμιζε τα σωματικά της προσόντα και το λογαριασμό της στη πλατφόρμα για ενηλίκους.

Οι κάτοικοι της περιοχής προσπάθησαν να κατεβάσουν τις διαφημίσεις, αλλά απέτυχαν. 350 καταγγελίες έγινε στα τοπικά δικαστήρια, με το σκεπτικό ότι όσοι είναι εθισμένοι στην πορνογραφία μπορούν να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης.

Οι γυναίκες της περιοχής έκαναν διαδηλώσεις με σύνθημα ότι οι γυναίκες δεν μπορούν να είναι αντικείμενο σeξουαλικής εκμετάλλευσης και προβολής, αλλά το δικαστήριο δεν μπορούσε να κάνει κάτι, αφού έγινε με πρωτοβουλία της ίδιας της διαφημιζόμενης.

Για την ιστορία η διαφήμιση κόστισε 77.000 δολάρια για 30 ημέρες, και η ίδια έβγαλε 100.00 δολάρια σε 72 ώρες.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb