LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

#TiNaDeis: O Nicolas Cage στον ρόλο του Δράκουλα, η εθιστική σειρά με τους σούμο και το «Moonlighting»

Οι επιλογές της ομάδας του E - Daily.gr για αυτή την εβδομάδα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 11/5/2023 | 00:36

#TiNaDeis: O Nicolas Cage στον ρόλο του Δράκουλα, η εθιστική σειρά με τους σούμο και το «Moonlighting»
@Nextweb Studio

Πλούσιο είναι αυτή την εβδομάδα το ρεπερτόριο των ταινιών που θα βγουν στις αίθουσες. Και σε αριθμό αλλά και σε είδος. Πρώτα ξεκινάμε με μια κωμωδία τρόμου, όπου ένα θα σας πούμε, δράκουλας είναι ο Nicolas Cage. Νομίζω φτάνει αυτό.

Μετά ακολουθεί η επιστροφή του Robert Rodriguez σε ένα μεταφυσικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Ben Affleck. Μεγάλο ιστορικό ενδιαφέρον έχει η ταινία «Call Jane», μια ιστορία για τις αμβλώσεις των γυναικών στις ΗΠΑ, όταν ήταν παράνομες ακόμα κι όταν η εγκυμοσύνη απειλούσε τη ζωή της γυναίκας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια ρομαντική κομεντί, μια γαλλική κωμωδία, μια κορεάτικη ταινία για ένα ταξίδι αυτογνωσίας, μια εξαιρετική ταινία για την κατάσταση που ακόμα επικρατεί μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης και το τι περνούν οι άνθρωποι που χρειάζεται να περνούν από τη μια χώρα στην άλλη, μια φινλανδική περιπέτεια με έναν ήρωα που σκοτώνει ναζί, μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή τον… Γουίνι το Αρκουδάκι και ένα animation από τη Νορβηγία.

Οι προτάσεις όπως κάθε εβδομάδα είναι πολλές και διαφορετικές. Σας προτείνουμε λοιπόν να δείτε τη σειρά «Άδυτο», η οποία θα σας μάθει όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε γύρω από τον συναρπαστικό κόσμο των σούμο στην Ιαπωνία. Μετά τη στέψη Του Κάρολου, μπορείτε να δείτε 5 ταινίες με Βρετανούς βασιλείς, 5 ταινίες που θα σας αλλάξουν τη ζωή, να θυμηθείτε την παλιά αγαπημένη σειρά «Moonlighting» με την Cybill Shepherd και τον Bruce Willis, αλλά και την γαλλική ταινία του Ertflix που θα σας επιστρέψει να γυρίσετε κυριολεκτικά στο όμορφο παρελθόν σας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ7 ΘΕΜΑΤΑ
TV Σειρές

Η ιαπωνική σειρά του Netflix που θα σου μάθει τα πάντα γύρω από τους Σούμο

Μια σειρά προσεγμένη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα
ΝΕΑ

5 ταινίες για τους Βρετανούς βασιλείς

Λίγη ιστορία, λίγη μυθοπλασία και λίγο απ` όλα
ΝΕΑ

Η διάσημη ταινία στην οποία ο Robert De Niro είχε μία παράλογη απαίτηση

Ο πρωταγωνιστής έχει πάντα δίκιο! Ή και όχι ...
ΝΕΑ

5 ταινίες που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις την ζωή

Η καθεμιά με τον δικό της μοναδικό τρόπο