The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σάλος με τη μυστηριώδη τρομακτική φιγούρα που εμφανίστηκε στη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνέκριναν με… τον Χάρο


Δημοσίευση ΜΑΙ 09, 2023

Σάλος με τη μυστηριώδη τρομακτική φιγούρα που εμφανίστηκε στη στέψη του βασιλιά Κάρολου

Η στέψη του βασιλιά Καρόλου αυτό το Σαββατοκύριακο στη Βρετανία ήταν μια εκδήλωση που προκάλεσε αρκετές συζητήσεις. Λίγο το κόστος και λίγο η παρουσία του Χάρι, ο οποίος στη συνέχεια έφυγε σαν κλέφτης.

Όμως την παράσταση… έκλεψε μια μυστηριώδη καλυμμένη φιγούρα που εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνέκριναν με… τον Χάρο.

Τα… τρομακτικά βίντεο

Σε βίντεο από τη διαδικασία που αναρτήθηκαν στο Twitter και το TikTok, μια κουκουλοφόρος που φοράει μαύρα και κρατάει ένα ραβδί φαίνεται να περνάει γρήγορα έξω από την ανοιχτή πόρτα του Αβαείου του Ουέστμινστερ.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που εντόπισαν τη φιγούρα σκέφτηκαν αμέσως αστεία, με κάποιους να λένε ότι η φιγούρα ήταν η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, ή η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, ή ο Χάρος και άλλους να το βρίσκουν εντελώς αινιγματικό.

Όταν επικοινώνησε με το Newsweek, το Αβαείο του Ουέστμινστερ αναγνώρισε τη φιγούρα ως έναν verger, ένα μέλος της κοινότητας του αβαείου που βοηθά στις θρησκευτικές λειτουργίες αλλά δεν είναι μέλος του κλήρου.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb