The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: O Nicolas Cage στον ρόλο του Δράκουλα, η εθιστική σειρά με τους σούμο και το «Moonlighting» Entertainment

Η ιαπωνική σειρά του Netflix που θα σου μάθει τα πάντα γύρω από τους Σούμο

Μια σειρά προσεγμένη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 10, 2023

Η ιαπωνική σειρά του Netflix που θα σου μάθει τα πάντα γύρω από τους Σούμο
@Netflix.com

Κάθε μέρος και κάθε πολιτισμός έχει τους δικούς του κανόνες. Η Ιαπωνία ίσως έχει λίγο περισσότερους, αφού η παράδοσή της βασίζεται σε αυτούς ως επί το πλείστον. Το ίδιο και οι πολεμικές τέχνες.

Η πάλη Σούμο, είναι κάτι που συναρπάζει πολύ κόσμο. Άλλους για την ίδια την πάλη και άλλους για τη ζωή των Σούμο, τις συνήθειες τους και την πειθαρχία τους. Μπορείτε να βρείτε διάφορες πληροφορίες γι’ αυτούς στον παρακάτω σύνδεσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ10 τρελά πράγματα που δεν ξέρατε για τους Σούμο ΙΟΥΝ 27, 2018

Κάποιες άλλες πάλι μπορείτε να τις μάθετε βλέποντας την νέα ιαπωνική σειρά του Netflix «Sanctuary», για έναν νεαρό που μετά από μια παράβαση θα του προταθεί να βρει καταφύγιο ως μαθητευόμενος Σούμο. Ωστόσο έρχεται σε κόντρα με την παράδοση αλλά γοητεύει το πλήθος με την αλαζονική του συμπεριφορά. Και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα.

Οι Ιάπωνες πάντα κάνουν προσεγμένα πράγματα και η συγκεκριμένη σειρά ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία. Όλα είναι μετρημένα, δε κουράζουν καθόλου και η ματιά στον κόσμο των Σούμο, εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Είναι λογικό που βρίσκεται τόσο ψηλά στις επιλογές του Netflix, γιατί από μόνο του πρόκειται για ένα θέμα που εξιτάρει τον κόσμο. Που του προκαλεί την επιθυμία να το δει. Πόσο μάλλον όταν πατήσει το πρώτο Play, και μπει στον «άδυτο» κόσμο των Σούμο.

Διαβάστε Ακόμη
Θέματα ΙΑΝ 07, 2020
10 τρελά πράγματα που δεν ξέρατε για τους Σούμο
Ζωή – μαρτύριο
ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb