The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η Salma Hayek φόρεσε ένα κίτρινο μπικίνι και βούτηξε στον ωκεανό

Έφερε το καλοκαίρι με τη νέα της ανάρτηση


Δημοσίευση ΑΠΡ 25, 2023

Η Salma Hayek φόρεσε ένα κίτρινο μπικίνι και βούτηξε στον ωκεανό
@salmahayek

Το καλοκαίρι πιο κοντά φέρνει η Salma Hayek με την πιο πρόσφατη ανάρτησή της. Η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά φωτογραφιών στην οποία βλέπουμε την ίδια να βγαίνει από τη θάλασσα φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι που τονίζει το μπούστο της. Τα στιγμιότυπα που ανάρτησε, φαίνεται να κρατιέται από τη σκάλα ενός σκάφους, καθώς βγαίνει από το νερό και να ποζάρει στο ηλιοβασίλεμα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Κάθε φορά που έχω την ανάγκη να νιώσω ανανεωμένη, βουτάω στον ωκεανό 🌊», δίνοντας μας έτσι μια ιδέα για το πώς μπορούμε και εμείς οι ίδιες να ανανεωθούμε όταν νιώθουμε αυτή την ανάγκη. Και μπορεί να μην έχουμε κοντά μας ωκεανό (ή και σκάφος), οι όμορφες παραλίες της χώρας μας, όμως, μπορούν κάλλιστα να μας βοηθήσουν να αισθανθούμε καλύτερα. Κάτω από τις φωτογραφίες τα σχόλια από τους θαυμαστές και τους φίλους της ήταν πολλά, με τη Nia Vardalos, τη Jessica Alba και τη Cindy Crawford να «χειροκροτούν» την ηθοποιό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb