The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε την πριν από 12 χρόνια – Είναι… ολόιδια

Η επική ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που προκάλεσε γέλια στους διαδικτυακούς της φίλους


Δημοσίευση ΜΑΡ 27, 2023

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε την πριν από 12 χρόνια – Είναι… ολόιδια

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα πιο γνωστά μοντέλα της χώρας μας, τόσο για τις συνεργασίες της με διάσημους οίκους μόδας του εξωτερικού, όσο και για τον επαγγελματισμό που την διακατέχει.

Βέβαια, τα τελευταία χρόνια μετά την πρώτη της τηλεοπτική συμμετοχή στο GNTM, έχει βρεθεί σε αρκετά ακόμη ριάλιτι μόδας ή σε κάτι σχετικό, όπως και το My Style Rocks.

Η ίδια είναι γνωστό ότι αγαπά πολύ το Instagram και τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς σε καθημερινή σχεδόν βάση αναρτά διάφορα που να έχουν σχέση είτε με την ίδια, είτε όχι.

Αυτή την φορά, επηρεασμένη από την πρόσφατη διοργάνωση του παγκόσμιου διαγωνισμού μόδας «Miss Universe» έκανε μια αναδρομή στα παλιά, με την δική της τότε συμμετοχή.

Το αστείο βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από τα καλλιστεία
Με χιούμορ και χωρίς να μπορεί να συγκρατηθεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο, το ένα από το 2011, από την συμμετοχή της στα καλλιστεία και το άλλο από το σήμερα που μιμήθηκε τον εαυτό της, με τα σημερινά δεδομένα.

Βέβαια, αν και βρήκε το ίδιο φόρεμα που φόρεσε τότε, δεν έκανε τόσο όγκο στα μαλλιά της και στάθηκε μπροστά στην κάμε και είπε τα «λόγια της».

Πολλοί ήταν οι celebrities της ελληνικής showbiz, που μόλις είδαν την ανάρτηση του μοντέλου, ξέσπασαν σε γέλια και σχολίασαν με διάφορα emoji (δακρύων και γέλιων), όπως η Έλενα Χριστοπούλου, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Φωτεινή Πετρογιάννη και πολλοί ακόμη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ILIANA PAPAGEORGIOU (@ilianapapageorgiou)

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb