The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ποιες δουλειές του σπιτιού έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με την γυμναστική

Για να μη λες οτι δεν γυμνάζεσαι

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 28, 2023

Ποιες δουλειές του σπιτιού έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με την γυμναστική
Φωτογραφία από RODNAE Productions

Αν παρέλειψες κάποια μέρα στο γυμναστήριο, αν νιώθεις ότι τελευταία δεν προσπαθείς και πάρα πολύ, δες παρακάτω μερικές δουλειές στο σπίτι που οι γυμναστές θεωρούν ότι έχουν αποτέλεσμα όσο και το γυμναστήριο.

Η Αμερικανική Καρδιολογική Εταιρεία θεωρεί άσκηση οτιδήποτε αυξάνει τους σφυγμούς μας κατά 50%. Μια μέτριας έντασης γυμναστική διάρκειας 30 λεπτών μπορεί να το καταφέρει.

Μέσα και έξω από το σπίτι πολλές δουλειές μπορούν να καταφέρουν τον οργανισμό μας να κάψει θερμίδες και να ενεργοποιήσει τους μύες και τον μεταβολισμό μας.

Κούρεμα γκαζόν

Η μυική δύναμη που χρειάζεται για να ελέγχετε τη μηχανή που κουρεύει το γκαζόν είναι αυτή που κάνει αυτή τη δουλειά να θεωρείται γυμναστική τόσο για τα χέρια, αλλά και για τη καρδιά και τη μείωση του λίπους.

Τίναγμα χαλιών

Το ίδιο ισχύει και για τα χαλιά, καθώς το βάρος και οι κινήσεις που κάνεις για να φύγει η σκόνη από το χαλί "δουλεύει" δικέφαλο, τρικέφαλο, κορμό και καρδιά.

Καθαρισμός δωματιών και αποθήκης.

Αν τα πράγματα που έχεις σε κούτες, χρειαστεί να μετακινηθούν, είναι το ίδιο σαν να έκανες έλξεις με βάρη στο γυμναστήριο

Μικρότερης έντασης, αλλά αποτελεσματικές θεωρούνται το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα, το σφουγγάρισμα, αν τα τετραγωνικά μέτρα του σπιού είναι πολλά, όπως και το άπλωμα των ρούχων.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb