The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Dating Naked: Το πιο προκλητικό ριάλιτι που διχάζει το κοινό

Ξεκίνησε η προβολή του και το κοινό έχει διχαστεί

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 27, 2023

Dating Naked: Το πιο προκλητικό ριάλιτι που διχάζει το κοινό
Φωτογραφία από Rodolfo Clix

Η τηλεόραση και οι πλατφόρμες ψυχαγωγίας έχουν βρει στα ριάλιτι σόου, σανίδα σωτηρίας, προσελκύοντας κοινό που είχε γυρίσει τη πλάτη στις χαμηλής ποιότητας ταινίες και σειρές.

Το συγκεκριμένο ριάλιτι προβάλλεται από το 2014 στις ΗΠΑ, αλλά πρώτη φορά έρχεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

Το κόνσεπτ είναι λίγο πολύ γνωστό. Οι συμμετέχοντες, όλως τυχαίως όλοι γυμνασμένοι και όμορφοι, ψάχνουν να βρούνε το ταίρι τους.

Μόνο που αυτή τη φορά, υπάρχει ένας κανόνας που δεν μπορούν να παραβλέψουν.

Πρέπει να βρούνε τον έρωτα, χωρίς ρούχα και εσώρουχα.

Το Dating Naked είναι ένα αμερικανικό ριάλιτι που προβάλλεται στο VH1, που έκανε ντεμπούτο τον Ιούλιο του 2014 στις ΗΠΑ. Η Amy Paffrath ήταν η οικοδέσποινα στις δύο πρώτες σεζόν, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε να το παρουσιάσει γυμνή.

Η πρώτη σεζόν γυρίστηκε σε ένα νησί του Παναμά. Η δεύτερη σεζόν, με τίτλο «Dating Naked: Playing for Keeps» γυρίστηκε στις Φιλιππίνες, έκανε πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου 2015 και ολοκληρώθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2015.

Τα επίμαχα σημεία αλλοιώνονται στη κάμερα, αλλά οι παίκτες κυκλοφορούν σαν το Αδάμ και την Έυα με σκοπό να αποπλανήσουν το στόχο τους.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb