The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

5 σταντ απ για πάρεις κουράγιο το βράδυ της Κυριακής

Υπάρχει ένα φάρμακο που έχει αποδειχτεί διαχρονικά πολύ αποτελεσματικό για την μελαγχολία

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 26, 2023

5 σταντ απ για πάρεις κουράγιο το βράδυ της Κυριακής

Από το απόγευμα της Κυριακής, μας πιάνει μια παράξενη μελαγχολία. Αυτό συμβαίνει από τότε που πηγαίναμε σχολείο και ίσως δεν σταματήσει ποτέ. Οι δυο ημέρες που κάνουμε όσα θέλουμε προφανώς δεν μας φτάνουν και το γεγονός ότι θα επιστρέψουμε σε μια ακόμα δύσκολη εβδομάδα, δεν μας αφήνει να είμαστε και στην καλύτερη διάθεση.

Ωστόσο υπάρχει ένα φάρμακο που έχει αποδειχτεί διαχρονικά πολύ αποτελεσματικό σε αυτό. Και δεν είναι άλλο από το γέλιο. Αν γελάσεις έστω και στιγμιαία θα ξεχαστείς, θα ξεχάσεις τη διάθεσή σου και ίσως βρεις έναν λόγο να χαμογελάς και την επόμενη ημέρα, τη δύσκολη για όλους Δευτέρα.

Γι’ αυτό σου προτείνουμε 5 σταντ απ specials για να δεις το βράδυ της Κυριακής για να γελάσεις και να πάρεις κουράγιο.

Jim Jefferies - Φτιαγμένος & Στεγνός

Το νέο σταντ απ του αγαπημένου Αυστραλού comedian είναι όπως πάντα αιχμηρό, δεν φοβάται κανέναν και καταφέρνει να μας βάλει σε σκέψεις, βλέποντας την κωμική πλευρά πολλών πραγμάτων.

Bill Burr - Δεν Δαγκώνω

Ο αθυρόστομος κωμικός, δίνει ακόμα μια χορταστική πράσταση, η οποία δεν θέλεις να τελειώσει, ακόμα κι αν κάποια στιγμή αισθανθείς ότι προσβάλει κι εσένα τον ίδιο.

Ricky Gervais - Υπερφύση

Δεν πρέπει να υπάρχει πιο κάφρος κωμικός εκεί έξω. Αλλά είναι ιδιοφυής, έχει το δικό του στιλ και δεν θα πάψουμε ποτέ να ευχαριστιόμαστε κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή.

Wanda Sykes - Δεν Είναι Φυσιολογικό

Η Wanda Sykes είναι από τις αγαπημένες μας κωμικούς. Λέει ότι χρειάζεται, χωρίς να πλατιάζει, με έναν τρόπο που κάνει τα πάντα αστεία και δεν αφήνει περιθώριο να μην περάσεις καλά μαζί της.

Dave Chapelle - Το Τελευταίο Κεφάλαιο

Σαν τον Chapelle δεν έχει. Ατρόμητος, διεισδυτικός με ένα τόσο ήρεμο στιλ που σε συνεπαίρνει οτιδήποτε κι αν καυτηριάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb