The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Είδαμε: Marva Von Theo και Emi Path live στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου

Ένα μοναδικό live με κατανυκτική ατμόσφαιρα


Δημοσίευση ΜΑΡ 22, 2023

Είδαμε: Marva Von Theo και Emi Path live στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου
Afroditi Zaggana Photography

Η Αγγλικανική εκκλησία δεν είναι ο χώρος που θα περιμέναμε ποτέ ότι θα φιλοξενούσε εκδηλώσεις. Κι όμως, η πραγματοποίηση ενός live σε αυτό το μέρος ήταν μία μοναδική εμπειρία που αξίζει να αναφερθούμε. Δύο Αθηναϊκά σχήματα συνεργάστηκαν για να συνθέσουν μία ατμοσφαιρική βραδιά, σε έναν όχι και πολύ «συνηθισμένο» στο ελληνικό κοινό ήχο, που όμως σίγουρα αξίζει να ακούσεις.

Το live πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου 2023 στις 20:00, στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου.

Πριν την έναρξη του live, προσφέρθηκε στους παρευρισκόμενους βιολογικό κρασί από το mikro bio του Kτήματος Κουτσοδήμου, προετοιμάζοντάς τους για τη συνέχεια.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους Marva Von Theo, δηλαδή τη Μάρβα Βούλγαρη και το Τεό Φοινίδη, οι οποίοι μας παρουσίασαν το ιδιαίτερο project τους, με τίτλο Atmospheres. Το μουσικό δίδυμο μας ταξίδεψε με τις ονειρικές του μελωδίες που ταίριαζαν απόλυτα με την κατάνυξη και το δέος που προκαλεί ο χώρος. Αιθέρια synths, ονειρικά, cinematic ηχοτοπία θα κατακλύσουν ευλαβικά τον χώρο της εκκλησίας και θα αντιπαρατεθούν με τους απόκοσμα σκοτεινούς ηλεκτρονικούς ήχους των Marva Von Theo, σε μία ποιητική αναμέτρηση μεταξύ του φωτός και του σκοταδιού, του έρωτα και του θανάτoυ.

Afroditi Zaggana Photography

Afroditi Zaggana Photography

Στη συνέχεια υποδεχτήκαμε την Emi Path μαζί με το Κώστα Στεργίου (πιάνο και synths) και το Σπύρο Τζέκο (κλαρίνο και fx), για να μας παρουσιάσει το νέο της δισκογραφικό εγχείρημα, με τίτλο V O I D.

Afroditi Zaggana Photography

Afroditi Zaggana Photography

Afroditi Zaggana Photography

Για τους λάτρεις και μη της ηλεκτρονικής μουσικής, η ψυχεδελική φωνή της Emi είναι ικανή να παρασύρει σε ονειρικούς κόσμους, δημιουργώντας μία μοναδική μουσική εμπειρία.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb