The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Ποιες ταινίες να δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση

Από 13/3 έως 19/3

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΜΑΡ 13, 2023

Ποιες ταινίες να δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση
@imdb.com

Δευτέρα 13/3

The Fifth Estate (Open Beyond) 21.00

Η βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ταινία για την απόφαση του Julian Assange να διαρρεύσει στο κοινό διάφορα έγγραφα οργανισμών, ώστε να αποκαλύψει την αόρατη πλευρά των παιχνιδιών εξουσίας στον κόσμο.

Τρίτη 14/3

American Assassin (Star) 23.45

Μετά την απώλεια της συντρόφου του σε τρομοκρατικό χτύπημα, και αφού έχει χάσει τους γονείς του όταν ήταν 14 ετών, ο Μιτς Ραπ στρατολογείται στις μυστικές υπηρεσίες, όπου θα εκπαιδευτεί και θα προσπαθήσει να αποτρέψει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Τετάρτη 15/3

Spy (Star) 21.00

Μια κωμωδία με τη Melissa McCarthy, η οποία εργάζεται ως αναλύτρια δεδομένων στη CIA, αλλά θα προσφερθεί να δουλέψει σε μια μυστική αποστολή για να ξεσκεπάσει έναν επικίνδυνο έμπορο όπλων και να αποσοβήσει μια παγκόσμια καταστροφή.

Πέμπτη 16/3

Repo Men (Alpha) 00.45

Σε ένα όχι πολύ μακρινό μέλλον, οι άνθρωποι μπορούν να αγοράσουν τεχνητά όργανα για μεταμόσχευση. Ωστόσο το κόστος είναι μεγάλο, και αν δεν μπορούν να τα αποπληρώσουν, οι Repo Men τους τα αφαιρούν με τη βια. Όταν ένας από αυτούς θα χρειαστεί ένα μόσχευμα, οι ρόλοι θα αντιστραφούν…

Παρασκευή 17/3

The Constant Gardener (Ant1) 23.00

Η σύζυγος ενός Βρετανού διπλωμάτη στην Κένυα, βρίσκεται δολοφονημένη μαζί με έναν Αφρικανό γιατρό. Ο σύζυγος της θα ξεκινήσει μια έρευνα για να ανακαλύψει τους λόγους πίσω από τη δολοφονία της και θα μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια, όταν ανακαλύπτει τις δραστηριότητες των φαρμακοβιομηχανιών στην Αφρική.

Σάββατο 18/3

Despicable Me 2 (Star) 23.00

Ένα animation για όλες τις ηλικίες, με τη σειρά του Απαισιότατου να χαρίζει γέλιο, σασπένς και ένα όμορφο τέλος. Αυτή τη φορά, ο Γκρου είναι πια οικογενειάρχης και θα του ζητηθεί η βοήθεια από μια οργάνωση που θέλει να εξαφανίσει το κακό, να τη βοηθήσει στο κυνήγι ενός νέου κακού, που θέλει να του πάρει τη θέση που είχε μέχρι πρότινος.

Κυριακή 19/3

Colombiana (Alpha) 23.00

Όταν ήταν παιδί στην Κολομβία, κάποιοι δολοφόνησαν τους γονείς της. Τώρα εργάζεται σαν επαγγελματίας δολοφόνος για λογαριασμό του θείου της, αλλά ταυτόχρονα ψάχνει φόνο με τον φόνο, τον μαφιόζο που έδωσε την εντολή για να τους σκοτώσουν και να πάρει εκδίκηση.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb