The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σία Κοσιώνη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Χαμός στους δρόμους της Αθήνας


Δημοσίευση ΦΕΒ 02, 2023

Σία Κοσιώνη όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Η Σία Κοσιώνη, πέρα από επιτυχημένη δημοσιογράφος είναι και πολύ καλή μαμά, καθώς πάντα όταν οι κάμερες και τα φώτα σβήνουν, η ίδια επιστρέφει στο σπίτι της μόνο και μόνο για να περάσει λίγο χρόνο με τον μικρό της γιο, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Συχνά, μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσιεύει μέσα από τα social media της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους (δείτε εδώ τι συνέβη με τον Δήμο στο στούντιο του ΣΚΑΪ) και φαίνεται πως πάντα προσπαθεί να του κάνει τα χατίρια και βρίσκει τρόπους να διασκεδάζουν παρέα.

Η Σία Κοσιώνη με τον μικρό Δήμο σε περιπέτειες στους δρόμους της Αθήνας
Παράδειγμα αυτού είναι και οι φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φωτογράφος του youweekly.gr με εκείνη να βρίσκεται πάνω σε πατίνι στη μέση του δρόμου, ενώ ο γιος της καθόταν κανονικά πάνω σε αυτό, κάνοντας έτσι βόλτα στους δρόμους της Αθήνας. Δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι την Σία Κοσιώνη.

Είναι σχεδόν άβαφη, φοράει ένα δερμάτινο παντελόνι, μπότες και μία ζεστή ζακέτα, ενώ φοράει το σακίδιό της στους ώμους και στο πρόσωπό της έχει τα γυαλιά ηλίου της.

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με τους δύο να έχουν καταφέρει με την πορεία τους και όχι μόνο να δημιουργήσουν ένα καλό μέλλον για τα παιδιά τους και μια άνετη ζωή για τους ίδιους.

Το ζευγάρι επιλέγει αρκετά συχνά μαζί με τον μικρό τους γιο, Δήμο να βγαίνουν για χαλαρές κυριακάτικες βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, με τα φλας των φωτογράφων να είναι πάνω τους και την οικογένεια να προσπαθεί από την άλλη να κρατά μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb