The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Νυχτερινή έξοδος με απρόοπτο φινάλε


Δημοσίευση ΙΑΝ 31, 2023

Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte: Νυχτερινή έξοδος με απρόοπτο φινάλε

Σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκαν η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte πριν από λίγες μέρες, όπου πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση του Θανάση Αλευρά 40 + Βγαίνω και κατά την είσοδό τους φαίνονταν ευδιάθετοι.

Αν και κατά την είσοδό τους φαίνονταν ευδιάθετοι, όλα άλλαξαν όταν ο 31χρονος τράπερ αντιλήφθηκε την παρουσία φωτογράφων στον χώρο.

«Ήταν περίπου στα μέσα της παράστασης όταν ο Mente Fuerte κατάλαβε ότι συνέχιζαν να τους φωτογραφίζουν και αποχώρησε» εξηγεί στο ΟΚ! πρόσωπο που διασκέδαζε το ίδιο βράδυ εκεί.

Ωστόσο, η 48χρονη ηθοποιός, καθώς τη συνδέει μακροχρόνια φιλία με τον Θανάση Αλευρά, παρακολούθησε την παράσταση μέχρι το φινάλε, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Εδώ και αρκετούς μήνες η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte είναι μαζί και συχνά δημοσιεύουν κοινά τους στιγμιότυπα στο Instagram, αν και αποφεύγουν να μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους. Πρόσφατα ο τράπερ σε ερώτηση για τη σχέση τους στην εκπομπή SuperΚατερίναδήλωσε με νόημα: «Ρωτήστε τη Μαρία Σολωμού γιατί δεν παραδέχεται ότι είμαστε μαζί».

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb