The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Έλον Μασκ: Τι εννοούσε με την ανάρτησή του και τι συμβόλιζε το «Ω»

Υπήρχαν και κάποιοι που το βρήκαν


Δημοσίευση ΙΑΝ 30, 2023

Έλον Μασκ: Τι εννοούσε με την ανάρτησή του και τι συμβόλιζε το «Ω»

Να απαντήσουν στο αινιγματικό tweet του Έλον Μασκ στα ελληνικά έσπευσαν χιλιάδες χρήστες του Twitter. Τι ήταν τελικά το «Ω» που δημοσίευσε ο εκατομμυριούχος αφήνοντας τους ακόλουθούς του να βασανίζονται;

Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης δεν σταμάτησαν τις μαντεψιές. Κάποιοι είπαν ότι προσπαθεί για ακόμα μια φορά να δείξει ότι είναι το Άλφα και το Ωμέγα, άλλοι είπαν ότι αναφέρεται στη γνωστή μάρκα ρολογιών.

Τελικά πέρασαν ώρες για να εξηγήσει ο Έλον Μασκ ότι το Ω είναι το μήνυμα για την «αντίσταση στο ρεύμα» καθώς το συγκεκριμένο γράμμα είναι το σύμβολο για την μονάδα μέτρησης της ηλεκτρικής αντίστασης στο Διεθνές σύστημα μονάδων (Ωμ). Υπήρξαν τελικά και κάποιοι που μάντεψαν σωστά.

Η ηλεκτρική αντίσταση ενός αγωγού είναι η δυσκολία που παρουσιάζεται στη διέλευση ηλεκτρικού ρεύματος δια μέσου ενός αγωγού. Στο Διεθνές σύστημα μονάδων (SI) η μονάδα ηλεκτρικής αντίστασης μετριέται σε Ωμ (και συμβολίζεται με το ελληνικό γράμμα Ω), ενώ η ηλεκτρική αγωγιμότητας μετριέται σε μονάδα siemens (S).

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb