The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Η τρομακτική στιγμή που ανεγκέφαλος οδηγός αυτοκινήτου έπεσε σε πλήθος

Ένας 17χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τέσσερις ανθρώπους

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 30, 2023

Η τρομακτική στιγμή που ανεγκέφαλος οδηγός αυτοκινήτου έπεσε σε πλήθος

Ένα σοκαριστικό βίντεο, από το Πόρτσμουθ της Αγγλίας, ήρθε στο φως της δημοσιότητας στην πλατφόρμα του TikTok. Πιο συγκεκριμένα, ένας 17χρονος φυλακίστηκε, χθες (28/01), καθώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του σε παράνομο αγώνα δρόμου. Μάλιστα οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τα στοιχεία του νεαρού, χάρις στο βίντεο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι παρευρισκόμενοι άρχισαν να ουρλιάζουν, μόλις είδαν τον νεαρό να κατευθύνεται στο πλήθος, χωρίς να μειώνει την ταχύτητα. Αυτή η απερισκεψια του εφήβου είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων.

Μια κοπέλα (αδιευκρίνιστης ηλικίας) και άλλη μια (20 χρονών) τραυματίστηκαν αρκετά σοβαρά και βρίσκονται σε μονάδα εντατικής. Ενώ τα άλλα δύο άτομα γλίτωσαν με κάποιους μικροτραυματισμούς.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει πως οι αρχές έχουν ήδη λάβει αρκετά βίντεο από το γεγονός, ώστε να διαπιστώσουν αν ο νεαρός έχασε όντως τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

[ΠΗΓΗ]
× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb