The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Κάθε εβδομάδα οι επιλογές μας γίνονται όλο και περισσότερες... Entertainment

Το Hall of Fame των stand ‑ up comedians άνοιξε με μια τελετή γεμάτη γέλιο και συγκίνηση

Μια πολύ όμορφη τελετή στο Netflix

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 26, 2023

Το Hall of Fame των stand ‑ up comedians άνοιξε με μια τελετή γεμάτη γέλιο και συγκίνηση
@Netflix.com

Το Netflix έχει αποδείξει κάτι αρκετά χρόνια τώρα. Μπορεί οι παραγωγές του να είναι πολλές και να μεγαλώνουν, όσον αφορά ταινίες και σειρές, αλλά το κομμάτι που έχει στηρίξει περισσότερο και όσο κανείς άλλος, είναι αυτό της stand-uo comedy. Δεν υπάρχει ακόμα καμία πλατφόρμα να έχει στηρίξει τόσο πολύ τους κωμικούς.

Αυτό που έλειπε από τους κωμικούς ήταν το δικό τους Hall of Fame. Το ονόμασαν λοιπόν The Hall, και ψήφισαν για το ποιοι θα είναι οι 4 πρώτοι που θα μπουν στο πάνθεο. Και φυσικά, ποιος θα έκανε την παραγωγή για το γύρισμα της τελετής; Φυσικά το Netflix.

To The Hall με ελληνικό τίτλο, Οι Θρύλοι του Σταντ απ, κρατά για κάτι περισσότερο από μια ώρα και είναι γεμάτο γέλιο και συγκίνηση, καθώς σύγχρονοι κωμικοί παρουσιάζουν τους 4 πρώτους κωμικούς που έγιναν μέλη του. Και οι κωμικοί επειδή είναι έξυπνοι και ξέρουν τι πρέπει να επιλέξουν επέλεξαν σοφά. George Carlin, Robin Williams, Joan Rivers και Richard Pryor, είναι όντως θρύλοι και δικαιότατα μπήκαν στο πάνθεο για πάντα.

Η τελετή είναι ευχάριστη όπως πάντα, αψηφά τον θάνατο και ίσως σου μάθει κάτι περισσότερο για τους κωμικούς που άνοιξαν τον δρόμοι για την άνθηση του stand-up comedy την τελευταία 20ετία.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb