The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
News Room

Σήμερα έμαθα: Η ιστορία του άνδρα που του έπεσε δυο φορές ένα μωρό στο κεφάλι

Απίστευτο και όμως συνέβη

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 25, 2023

Σήμερα έμαθα: Η ιστορία του άνδρα που του έπεσε δυο φορές ένα μωρό στο κεφάλι
@oddee.com

Σύμφωνα με το περιοδικό Time, ένας άνδρας είχε την τύχη να προσγειωθούν στο κεφάλι του δυο μωρά. Και λέμε την τύχη, γιατί δεν υπήρξε κανένας θάνατος από τα δυο περιστατικά, τα οποία σημειώθηκαν με διαφορά ενός μόλις χρόνου.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη το 1937, όταν ο οδοκαθαριστής Joseph Figlock, περπατούσε σε έναν δρόμο του Ντιτρόιτ, όταν ένα μωρό έπεσε από τον 4ο όροφο ενός κτιρίου. Το μωρό έπεσε ακριβώς πάνω στο κεφάλι του και λίγο στους ώμους του και ευτυχώς δεν σκοτώθηκε. Ωστόσο και το μωρό και ο Figlock, κατέληξαν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς.

Τον επόμενο χρόνο, ο Figlock σκούπιζε τον δρόμο, όταν ένα νήπιο 2 ετών, έπεσε ξανά από ένα μπαλκόνι και προσγειώθηκε ξανά στο κεφάλι του, χωρίς ευτυχώς να πάθει κανένας τους τίποτα το σοβαρό.

Ο Joseph Figlock εκτός από τον καθαρισμό των δρόμων κατάφερε να σώσει και την ζωή δυο μωρών. Αν κι άλλο παιδί έπεφτες την δεκαετία του 1930 από κάποιο παράθυρο ή μπαλκόνι στο Ντιτρόιτ, σίγουρα το κεφάλι του θα ήταν εκεί για να το σώσει.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb