The latest on fashion, beauty, celebrity style, entertainment, teen issues, videos and more from TeenVogue magazine on TeenVogue.com. Fashion starts here. Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
#TiNaDeis: Σινεμά ή σπίτι για σειρές και για stand - up Entertainment

O stand up comedian που ανυπομονούμε να δούμε τον Απρίλιο στην Αθήνα

Η ηρεμία του πάνω στη σκηνή είναι μοναδική

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
Δημοσίευση ΙΑΝ 23, 2023

O stand up comedian που ανυπομονούμε να δούμε τον Απρίλιο στην Αθήνα
@Netflix.com

Στις 22 Απριλίου, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του με τίτλο «I’ m Coming Everywhere», ο αγαπημένος stand up comedian Tom Segura, θα δώσει ένα show στην Αθήνα στο Christmas Theater. Αν κάποιοι από εσάς έχετε δει τα special του στο Netflix, τότε είναι σίγουρο ότι θα τον έχετε αγαπήσει και θα θέλετε να τον δείτε και από κοντά.

Ο Tom Segura έχει το δικό του στυλ. Και πάνω στη σκηνή αλλά και στα αστεία του. Είναι αυτό που λέμε «ήρεμη δύναμη» όταν ανεβαίνει για να κάνει, όπως έχει πει, αυτό που αγαπάει, αφού μπορεί να πει ένα ακραίο αστείο με τέτοιο ήρεμο και πράο τρόπο, που αυτή του η προσέγγιση προσθέτει ακόμα περισσότερο γέλιο στο αστείο που λέει.

Ο τρόπος που αφηγείται τα γεγονότα, είναι δικός του, μετατρέποντας ιστορίες απλά αστείες σε ξεκαρδιστικές. Κι εκεί που νομίζεις ότι ένα αστείο τελείωσε, κάτι θα σκεφτεί για να το «αποτελειώσει», όπως κάνει άλλωστε κάθε μεγάλος stand up comedian που σέβεται τον εαυτό του.

Αν δεν έχετε δει πάλι τα special του στο Netflix, μη διστάσετε. Θα κάνουν το βράδυ σας πολύ καλύτερο. Είτε πρόκειται για το «Mostly Stories», είτε για το «Disgraceful», είτε για το «Ball Hog», και τα τρία θα σας αποζημιώσουν, αν και θα σας προτείναμε να τα δείτε όλα με χρονολογική σειρά, καθώς έχει πάντα ενδιαφέρον η πορεία και η εξέλιξη ενός κωμικού όσο περνούν τα χρόνια και η καριέρα του προχωρά.

Φέτος, θα δούμε και άλλους αγαπημένους κωμικούς στην Ελλάδα, όπως των Jim Jefferies και τον Jimmy Carr. Ο Tom Segura θα είναι ο πρώτος σε χρονολογική σειρά και πραγματικά ανυπομονούμε να τον δούμε στη σκηνή.

× AthensParty.com
LIVE ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb